Introducere

Buna ziua!! Am decis să încep sa scriu pe acest blog dintr-o pasiunea, aceea pentru cosmetice, produse pentru ingrijirea pielii dar și pentru modă.

Consider că mereu am fost pasionată de acest fel de produse, chiar de când eram mică și am descoperit fardurile mamei și produsele ei de ingrijire. Ca orice copil curios am decis să le încerc și de aici a început totul. Binențeles pe parcurs am evoluat văzând la colegele și prietenele mele produse de make-up; și cred că prin liceu am început să mă machiez cu adevarat, deși era un machiaj natural( și azi am ramas adepta unui machiaj cât mai natural ), puțin fond de ten si un rimel. La fel ca și pasiunea pentru modă a venit tot din familie.O să vă povestesc mai multe pe parcurs.

Pe acest blog o să încerc să scriu părerile mele, review-uri dar nu numai. Până acum probabil nu am avut curaj sau nu am fost pregătită să împărtășesc pasiunile mele pe un blog ci doar cu prietenii mei mai apropiați. Acum vreau să împărtășesc asta cu o mai mare categorie de persoane și desigur să învăt și eu mai multe(niciodata nu e prea târziu).

O să încerc să revin cu câte un articol în fiecare vineri. Sper să vă placă și să mă ajutați cu sfaturi și idei.

O zi minunata!!

Reclame

5 gânduri despre „Introducere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s