Machiajul buzelor

Reviw ruj Oriflame și creion buze Essence

Buna! Azi vreau să vă vorbesc despre machiajul buzelor, mai exact al unor produse de beauty dragi mie: un ruj de la Oriflame și un creion de buze de la Essence.

Deși sunt produse de make-up de la brand-uri diferite ele se potrivesc foarte bine. Le-am achiziționat separat fără să mă gândesc că ar merge împreună și totuși parcă au fost făcute să fie folosite împreună.

Rujul de la Oriflame este din gama The one. Are un ambalaj elegant, un mov sidefat combinat cu auriu.

Nuanța rujului este” very burgundy”.

Textura rujului: cremos și foarte hidratant. Aș putea spune că este o culoare destul de intensă, sau cel puțin în contrast cu pigmentul pielii mele pare destul de închis și merge foarte bine în lunile mai reci. Eu sunt de părere, culorile vii și deschise pe buze, merg purtate mult mai bine în sezonul cald dar asta e doar o părere personală.Binențeles culorile puternice și mai inchise merg mai bine purtate seara sau la o ținuta mai elegantă.

El nu rezistă foarte mult pe buze dar în combinație cu creionul de la Essence rezistă mult mai bine. Mie imi place foarte mult pentru că e cremos și nu usucă buzele și nici nu le irită.

Creionul de la Essence este în nuanța „fancy blush”(nr.16).

Ambalajul este într-o nuanță de roz cu un capac de culoare neagră și cu scris argintiu.

Este un creion cremos care nu necesită ascuțire și are un sistem integrat pentru scoaterea produsului din tub,ca să zic așa. Este un produs ce face să reziste rujul și este usor de folosit,având în vedere prețul foarte mic, aproximativ 8 lei( eu l-am achizționat undeva prin luna decembrie). De asemenea nici creionul acesta nu irită buzele.

Cum am spus culorile acestor două produse au fost parcă făcute să meargă împreună iar de când am descoperit creionul am început să folosesc mult mai des rujul.

Deși sunt produse de make-up destul de ieftine pe mine m-au cucerit.

Reclame

11 gânduri despre „Machiajul buzelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s