Perle

Bună ziua!!

Cât de fashinistă sunt?…Nu aș putea răspunde la această întrebare obiectiv…Dar știu că de mică m-a pasionat ceea ce port. De mică aveam un cuvânt de spus în legătura cu hainele și accesoriile mele(când eram mică ce-i drept nu prea purtam accesorii…cel mult o pereche de cercei, o brățară..). Treptat am încercat să mă pun la curent cu trendurile, aici nu știu cât de mult am reușit să port ceea ce se purta…dar când am crescut am ajuns să port mai mult lucruri care mă puneau în evidență și desigur lucruri care îmi plac cu adevărat. Ceea ce îmi place extraordinar de mult din punct de vedere al accesoriilor sunt perlele. Nu știu de unde iubirea mea pentru perle…pur și simplu le iubesc.

Perlele mi se par că inspiră eleganța, rafinament, simplitate și aș putea să le port oricum și oriunde. Prin faptul că sunt atât de unice prin procesul lor de creație mi se par deoseite. Binențeles cele naturale sunt foarte scumpe și mai greu accesibile dar sunt și perle artificiale, și au chiar mai multe culori deși mie mi se par reprezentative cele albe și cele de culoare ivorie. Sincer cred ca am numai produse cu perle sintetice dar deocamdata sunt bune și acelea deși mi-aș dori să am și niște perle naturale.

Sincer m-am documentat iar perlele sunt folosite în alte culturi și altfel adică pudra de perle este folosită în componența cosmeticelor: a cremelor, a șampoanelor dar și în industria farmaceutică deoarece sunt bogate în calciu, binențeles tot sub formă de pudră care este incorporată în diverse preparte.

Perlele, folosite în diverse accesorii mi ales sub forma unui colier mi se pare că denotă eleganță și rafinament. Sincer am și eu un colier care imită perlele negre dar mi se pare mai greu de purtat. În schimb perlele albe mi se par că merg combinate cu aproape orice ținută, mai ales cerceii, care pot spune că am câteva perechi cu perle, de argint sau nu.

Aici o să vă prezint două perechi de cercei cu perle pe care le-am primit.

Pe aceștia i-am primit cadou dar știu că erau în catalogul de la Avon. Mi se par foarte frumoși,au un design special pentru că sunt în formă de inimioară și se pot purta la atât la o ținută mai sport, casual cât și o ținută mai elegantă, fiind foarte versatili. Deși îi am de ceva timp s-au păstrat bine și nu s-au curățat sau să se strice.

Următoare pereche de cercei i-am primit de asemenea cadou.

Mi se par foarte eleganți și se așează foarte bine pe lobul urechii chiar dacă perlele par un pic cam mari. Mie de altfel nu îmi plac cerceii foarte mari sau foarte lungi așa că aceștia sunt perfecți și i-am tot purtat de când i-am primit. De asemenea i-am integrat în diverse ținute, mai casual sau mai elegante.

De curând mi-am achiziționat și o pereche de clame cu perle de la un magazin de accesorii, pe care nu o puteam trece cu vederea mai ales că au costat 6 lei.

Aceste clame le-am purtat mai tot timpul, sincer mi se pare că se potrivesc chiar la orice și adaugă un plus de eleganță fiecărei ținute.

Am lăsat pentru final o pereche de șosete cu perle care pur și simplu mi-au sărit în ochi și le-am achiziționat imediat. Pe acestea o să le port când o să se mai răcească afară cu o pereche de încălțări sport.

Sincer această pereche de șosete cu perle mi s-au părut ceva inedit și deși au aplicate perle (desigur nu originale) sunt niște piese care nu mi se pare că merg la o ținută elgantă.

Vouă vă place să purtați perle?De obicei cum le purtați/asortați?

O zi frumoasă!!

12 gânduri despre „Perle

  1. Foarte interesante sosetele, n am mai vazut ceva de genul, nu obisnuiesc sa port prea des perle, dar daca o fac, le port ca si cercei sau pe tricouri. Am vazut ca sunt la moda clamitele cu perle dar nu sunt genul meu.

    Apreciază

  2. Rar port perle…Imi plac, dar sunt adepta genul sport, mai mult…asa ca poate sosetutele sa se potriveasca stilului meu! 😀 Am sa caut prin magazine modelul, chiar imi plac! Merci de idee!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s