Tuș de ochi

Bună ziua!!

Mie întodeauna mi-a plăcut un machiaj cât mai simplu și m-au fascinat foarte mult ochii conturați cu negru ca aceia ai Cleopatrei. În consecință încă de mică am încercat creionul negru pentru ochi apoi am descoperit tușul.

Sincer nu am un preferat ….folosesc și creion de ochi dar și tuș. Creioanele le folosesc și în diferite nuanțe dar tușul de ochi doar negru.

Și cum vă spuneam m-au fascinat liniile în jurul ochilor care îi conturează și îi face mai expresivi și am început să mă joc…nu mi-a ieșit din prima dar cu timpul mi-a ieșit destul de bine și simetric la ambii ochi.

De-a lungul timpului am încercat mai multe tipuri de tuș de ochi, tip cariocă cu pensulică….și de la diferite mărci…Avon, Oriflame, Yves Rocher… . Sincer mă împac destul de bine cu cele de la Avon și Oriflame…cu cel de la Yves Rocher nu m-am împăcat așa de bine … a reușit să-mi irite un pic ochii.

Astăzi o să vă prezint două tușuri de ochi: unul de la Rimmel iar altul de la Kallos.

Primul este de la Rimmel binențeles în nuanța black.

El vine într-un borcănel de plastic cu o pensulă specială pentru aplicare(eu am pierdut-o se pare). Este întradevăr foarte negru și rezistă la ochi, nu știu dacă 24 de ore așa cum afirmă pe ambalaj dar oricum rezistă destul de bine și se demachiază greu. Dar tot greu se aplică…are tendința să irite și să agreseze pielea dar nu cred că din cauza pensulei, am încercat și altă pensulă ci din cauza texturii care se întărește destul de repede….trebuie să fii expert să o poți aplica imediat și foarte bine.

Deși scrie că e valabil 2 ani de la deschidere la câteva luni de la deschidere s-a uscat și nu mai pot să-l iau pe pensulă…trebuie să-l arunc din păcate deși mai are produs…de altfel vine într-o cantitate generoasă de 2,4 g.

Ceea ce mi-a plăcut la acest tuș e că oferă o privire dramatică și faptul că rezistă foarte mult dar nu l-aș recumpăra din cauză că e greu de aplicat și irită ochii, iar produsul se usucă destul de repede. Asta e ….mie nu mi se potrivește dar nu înseamnă că el nu e un produs bun.

Al doilea produs este un tuș de ochi de la Kallos.

Acest tuș este tot în nuanța negru. Acest tuș de ochi are o pensulică aplicatoare foare subțire și îmi place foarte mult.

Tușul de ochi de la Kallos are o cantitate de 5ml și costă doar 8,5 lei.

Îmi place foarte mult aplicatorul pentru că pot face o linie subțire de tuș și pot aplica tușul repede fără prea multe corecții. Îmi place că nu mă irită când îl aplic și deși e un produs ieftin rezistă câteva ore. Oricum mi se pare o investiție mai bună decât cel de la Rimmel.

În concluzie nu contează cât costă un produs..el poate fi bun chiar dacă e ieftin.

Voi ați folosit aceste două tușuri de ochi? Ce tuș de ochi folosiți și sunteți mulțumite de el?

Zi frumoasă!!

12 gânduri despre „Tuș de ochi

  1. Pana acum nu purtat foarte des tus pe motiv ca nu imi iesea gram codita sau linia perfecta. Eii, de cand am sedcoperit tusul tip carioca e floare la ureche. Acum folosesc unul de la Loreal sie genial, dar mi-am achizitionat si unul de la Makeup Revolution pe care il pun curand la treaba.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s