Fard de pleoape

Bună ziua!!

După cum știți îmi place să mă machiez…dar nu neapărat strident sau un machiaj foarte încărcat…și mai ales fard de pleoape….folosesc foarte rar…sincer m-am dezobișnuit și nu știu de ce. Bine că mai folosesc dar mai răruț. Înainte foloseam și culori mai îndrăznețe dar acum nu mai am așa o diversitate de farduri și chiar mă gândesc să mai achiziționez o paletă ceva ca să mai încerc diferite machiaje. Până acum am încercat farduri de pleoape de la Rimmel, Avon, Oriflame și am și un fard de la H&M pe care l-am primit.

În schimb am primit de curând un fard de pleoape din Spania .

Acest fard de pleoape este exact pe gustul meu, conține două culori un bej-piersiciu sidefat foarte frumos și un maro. Sincer pe lângă faptul că sunt foarte frumoase culorile îmi și vin foarte bine. Și mereu mă bucur să pot încerca lucruri noi.

Ele se numesc Seco mojado&molhado de la Deliplus COLOR. Vin ambalate într-un ambalaj clasic, un capac de plastic incolor și cutie neagră. Pe spate scrie că sunt nr. 06 și au o valabilitate de 24 de luni de la deschidere-zic eu mai mult decât suficient.

Normal că le-am și testat imediat ce le-am primit pentru că sunt foarte curioasă.

Vă arăt și vouă cam cum se văd deși fotografia nu surprinde perfect ce e în realitate.

Culoarea de bej-piersiciu este sidefat și se vede foarte bine…mi se pare că aplicat la ochi se vede un pic mai intens decât ce se vede în poză iar fardul maroniu nu e la fel de intens, abia dacă se observă, fiind foarte bine așa.

Rezistă destul de bine pe peloape asta dacă nu mă ating din greșeală la ochi(v-am spus că m-am deobișnuit să port fard de pleoape….port mai mult tușuri sau creioane).

Aceste culori merg foarte bine pentru un machiaj de zi, de exemplu fardul bej oferă și luminozitate….ceea ce nu mă așteptam, aplicat în colțul intern al ochiului și binențeles ar merge foarte bine combinate cu alte farduri în diferite nuanțe și desigur integrat într-un machiaj mai elaborat și de asemenea și pentru un machiaj de seară.

Culorile acestui fard de pleoape merg de asemenea foarte bine cu ochii de culoare maro(căprui) dar cred că ar merge foarte bine și celorlalte nuanțe de ochi, acum depinde și de preferințele personale.

Cred că atunci când ne alegem culorile fardurilor de pleope trebuie să ținem cont și de subtonul pielii, de culoarea părului și binențeles de ceea ce purtăm atunci când ne machiem.

Sincer aș fi curioasă cum alegeți fardurile de pleoape și ce anume mai e în trend.

O zi minunată!!

PS: Mulțumesc că am avut ocazia să încerc aceste farduri de pleoape!

12 gânduri despre „Fard de pleoape

  1. Este prima oara cand aud de acest brand. Si eu sunt o mare iubitoare a fardurilor de ochi si imi cumpar din instinct, uneori gasesc farduri uitate de care nici macar nu m-am atins si constientizez ca au cam aexpirat

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s