Cremă de noapte

Bună ziua!!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre experiența mea cu crema de noapte.

După cum se știe avem nevoie de un somn de calitate ca să ne recăpătăm forțele și capacitatea de a lucra la cote maxime, dar și tenul nostru are nevoie de îngrijire specifică pe timpul nopții pentru a se regenera și a-și păstra prospețimea și tinerețea.

Până acum câteva luni nu am prea folosit creme de noapte…nu simțeam nevoia, am încercat doar mostre. Prin iunie mi-am achiziționat o cremă de noapte.

Crema de noapte pe care am cumparat-o este de la Plant Line, destul de nou apărută pe piață. Cred că fiind destul de nouă m-a tentat să o și cumpăr și fiindcă deja aveam cremă de zi am ales crema de noapte. Am luat crema de noapte pentru 35+, chiar dacă nu am această vârstă; ele mai sunt pentru 45+ și pentru 55+.

Vine ambalată într-o cutie închisă cu o folie de plastic. Cuțiuta este una din plastic, de culoare verde, iar cantitatea este de 45 ml și este valailă 6 luni de la deschidere.

Această cremă de noapte este o fito-cremă pentru față cu extracte de verbină și primulă.

Producătorii spun că are un complex de fito-colagen din germeni de grâu ce ajută la estomparea ridurilor mici și diminuează semnele de oboseală, iar primele efecte se văd după 16 zile.

Printre multitudinea de ingrediente din plante( de unde și numele cred de fito-cremă) conține și verbină ce se spune că reduce ridurile și redă elasticitatea prin activarea producerii colagenului. Mai conține și primulă ce are efect tonifiant.

Mai conține: ulei de porumb, unt de shea, ulei de Luminița Nopții( eu știu că aceasta e bună pentru fermitatea pielii), ulei de măsline și niaciamide, bine mai conține și alte ingrediente printre care și parfum dar na …eu nu văd așa o problemă pentru că oricum sunt conștientă că trebuie să fie și plăcută când o aplicăm și să și reziste după deschidere(să nu mai spunem de rafturile magazinelor).

Părerea mea este că e o cremă hidratantă care se absorabe repede atunci când o aplicăm. Miroase foarte subtil și nu mi se pare o problemă mirosul.

Eu am un ten mixt și sincer deși conține și ingrediente care ar părea că ar fi destul de grase mie mi se pare că hrănește suficient(nu lasă deloc peliculă grasă și se poate reaplica cremă pe anumite zone) și matifiază un pic pielea. Nu mi-a apărut niciun fel de iritație de la ea ceea ce e foarte bine. Acum nu știu să vă zic dacă estompează neapărat ridurile pentru că nu prea am.

Am fost și foarte consecventă și am folosit în fiecare seară, de când am cumpărat-o ,această cremă de noapte. Sper să se vadă în poză cât e de folosită.

Mie una îmi place mult și o recomand cu drag.

Și am și o loțiune micelară de la acest brand despre care sper să vă povestesc pe viitor pentru că nu am testat-o suficient deocamdată.

Voi ce creme de noapte folosiți?

Până data viitoare o zi minunată!!

15 gânduri despre „Cremă de noapte

  1. Eu folosesc o crema de seara de la Nivea cu acid hialuronic. Îmi place maxim. Are o textura faina rău și îmi lasă tenul tare plăcut la atingere

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s