Parfum

Bună ziua!!

Astăzi o să vă vorbesc despre un parfum drag mie, care m-a cucerit pe loc!

Sincer nu știu când am devenit pasionată de parfumuri dar ma dau mereu cu parfum.

Cred că am mai multe parfumuri momentan, mai ieftine sau mai scumpe dar nu cred că prețul mă face să iubesc un parfum și uneori nici calitatea nu e influențată de preț. Am întâlnit parfumuri de la Avon care durează foarte mult de exemplu și are un preț undeva în jur de 20 de lei. Dar cât de mult durează un parfumpe piele e influențat și de ph-ul pielii și de alte aspecte cum ar fi unele sunt ape de toaletă alte ape de parfum… .

Alt aspect important este mirosul parfumului. De obicei îmi plac parfumurile puternice , nu neapărat foarte dulci, deși îmi plac și unele dulci dar mai mult iarna. Vara de exemplu îmi plac parfumurile mai fresh-florale.

Și deși îmi place să mă dau în fiecare zi cu parfum….nu mă dau excesiv…nu-mi plac de exemplu persoanele care lasă o dâră de parfum în urma lor. Cred că îmi place ca parfumul să fie mai mult pentru mine și mai puțin pentru cei din jur…na poate nu toti au același preferințe ca mine sau alții pot avea alergii… .

Parfumul de care vă vorbesc azi se numește Lovely de la Sarah Jessica Parker. Eu am o mini variantă pe care am primit-o de altfel.

M-a cucerit pe loc ambalajul. Este o cutie foarte frumoasă de un roz pal cu niște floricele și cu o insertie ce lasă să se vadă conținutul.

Sticluța de parfum este amplasată într-o sferă de plastic ce mă duce cu gândul la un fulg de zăpadă.

La sticluța de parfum îmi place foarte mult dopul care mi se pare foarte elegant fiind rotund cu striații. Eu având o mini variantă a parfumului nu am atomizor, dar nu mă deranjează pentru că are un „doazator” să-i zic așa și nu risc să curgă prea mult.

Mie una mirosul acestui parfum mi se pare unul elegant, așa cum îmi place mie este un parfum mai puternic, dar totuși un pic fresh. Parfum mi se pare că merge foarte bine în orice anotimp. De asemenea nu cred că e un parfum pentru toată lumea.

Am găsit pe notino.ro că parfumul are note de vârf de lavandă și bergamontă printre altele; printre notele centrale regăsim lemn de cedru,orhidee și patchouli, iar ca note de bază conține chihlimbar și mosc.

După cum am mai spus este un parfum mai puternic și elegant dar totuși delicat și poate fi purtat în orice moment al zilei.

Eu una nu mă îndur să-l folosesc foarte mult pentru că mi se pare atât de prețios ca o mică bijuterie și e clar unul din parfumurile mele preferate.

Voi l-ați încercat?Ce fel de parfum preferați?

O zi minunată!

12 gânduri despre „Parfum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s