Crema de mâini Elmiplant

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre crema de mâini de la Elmiplant.

Întodeauna mi s-au părut că mâinile unei doamne/domnișoare sunt ca o carte de vizită și mereu trebuie să avem grijă de ele .

Factorii externi, vântul, frigul, influențează starea pielii mâinilor noastre, mai ales acum că toamna și-a intrat în drepturi.

Dar mie mi se usucă mâinile mereu indiferent de anotimp, de la detergentul de vase sau diferite substante folosite pentru curățenie, binențeles și anumite săpunuri de mâini prin faptul că mă spăl prea des și dezinfectantul acela pentru mâini usucă foarte tare mâinile. Așa că mereu sunt în căutare de creme de mâini foarte hidratante care să mă ajute să îmi mențin mâinile frumoase și catifelate.

De-a lungul timpului am încercat de la mai multe branduri creme de mâini, mai ieftine, mai scumpe…dar după cum știți nu consider neapărat un produs foarte scump e cel mai bun sau pur și simplu îmi place să găsesc produse la prețuri accesibile care să fie de calitate.

Crema de mâini de care vă vorbesc azi e o cremă de la Elmiplant. Iar mie îmi place mult acest brand.Pe lângă faptul că e un brand românesc și mi se pare important să susținem tot ce inseamnă brand românesc, dragostea dintre mine și acest brand a început cu gelurile de duș, apoi săpunurile lichide, cremele cu factor de protecție care mi se par foarte bune, apoi crema de față din gama Detox pe care o ador și mai am puțin din ea și binențeles gelul de curătare pentru față tot din gama Detox despre care am vorbit.

Această cremă de mâini de la Elmiplant am achiziționat-o din Dm și a costat undeva în jur de 7 lei(sper sincer să nu mă înșel). Vine într-un gramaj de 100 ml. Este o cremă nutritivă pentru măini, ce catifelează și hrănește pielea uscată ce conține avocado și unt de shea.

Îmi place că se specifică că nu conține parabeni, parafine și coloranți și faptul că e îmbogățitaă cu ingrediente 100% naturale ce au fost obținute prin metode eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanțelor active.

Conține unt de avocado și unt de shea. Pe ambalaj se specifică: untul de shea pătrunde în piele asigurând hrănirea intensă și imbunătățește elasticitatea, în timp ce untul de shea catifelează și protejează pielea uscată impotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu.

Crema de mâini Elmiplant mai conține și un complex nutri moist 48 h care are rol de hidratare și combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Conferă hidratare imediată și conform ambalajului o menține 48 de ore(teste in vivo) și îmbunătățește senzați, cea de confort a pielii.

Acum ca o paranteză expresia „in vivo” înseamnă cercetările efectuate ăe un corp viu și recțiile acesteia în scopul de a experimenta, cerceta, fie în scop diagnostic sau terapeutic.

Părerea mea este că această cremă de la Elmiplant este o cremă hidratantă cu o textură onctuasă dar care se absorbe bine și repede în piele și o hrănește imediat. Se simte minunat pielea imediat după aplicare, efectul durează dar nu chiar 48 de ore sau cel puțin nu în cazul meu.

Mi se pare un plus că miroase foarte frumos dar subtil iar mirosul se păstrează pe mâini.

Eu o aplic pe timpul zilei de câte ori simt nevoia dar și seara. Seara este cel mai indicat să o folosim, așa cum specifică și producătorul pentru că atunci nu intrăm în contact cu apa iar crema are timp să acționeze.

Mie una îmi place mult această cremă și cred că își face bine treaba.

Voi ați folosit creme de mâini de la Elmiplant?Care este crema de mâini preferată?

O zi minunată!!

8 gânduri despre „Crema de mâini Elmiplant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s