Accesorii partea a II -a

Bună ziua!

Cred că de când am crescut și am văzut eu ce importanță au accesoriile în completarea unei ținute, am început să achiziționez și eu diverse accesorii, precum cercei, brățăti, coliere,inele, curele, broșe care să mă ajute să scot în evidență o ținută și pe care să le folosesc mai mulți ani.

După cum știți cerceii sunt nelipsiți din colecția mea de accesorii și sunt accesoriile pe care le port constant. De asemenea îmi plac foarte mult cerceii de argint, pentru că se pot păstra foarte mult timp și nu îmi provoacă nicio alergie. Dar am început să îmi iau și perechi care nu sunt de argint pentru că am descoperit modele extraordinare iar dacă am grijă de ei am șanse să mă bucur de ei timp îndelungat.

Mai am și coliere, câteva cei drept dar nici nu mă îngrămdesc să le port. Coliere le port mai rar și cred că doar ceva foarte finuț se poate purta zi de zi, cum ar fi un lănțișor de argint sau unul foarte finuț de aur, acum depinde și de gusturi și stilul personal.

Iar broșe nu prea port, doar în luna martie cred că port mai mult, dar am zis că pe viitor să le integrez mai des în ținutele mele.

Așa că astăzi o să vă vorbesc despre 3 accesorii.

  1. Cercei: Această pereche de cercei sub formă de bufniță, îmi plac extraordinar de mult. Sunt achiziționați dintr-un magazin KIK și de cum i-am văzut am zis că trebuie să îi am. Au fost undeva până în 10 lei și mai erau și pe auriu dar eu întodeaun am preferat argintiul. Îmi plac foarte mult detaliile de pe ei, ochii aceia mari care sunt savuroși iar pe corp au un fel de pietricele foarte fine care sclipesc. Și mai știu că bufnița ca simbol este simbolul înțelepciunii.
  1. Brosă: această broșă care e ca și structură ca un ac de siguranță iar capatul este sub formă de fluture nu am purtat-o prea des dar mi-a plăcut mult de tot când am primit-o. Nici aceasta nu este de argint dar imită un argint un pic înegrit de timp și mi se pare foarte classy. Pe aceasta o pot purta la pulovere groase oe care le port ca și cardigan pur și simplu pe pulovere, pe sacouri, pe haină. Eu una cred că este foarte versatilă și o să o încerc să o port mai des. Sincer uneori chiar dacă îmi plac mult unele accesorii, le mai uit prin sertare, iar câmd fac ordine îmi aduc aminte de ele.
  1. Colier: Acest colier chiar îl am de foarte mult timp, cred că de la Oriflame. Imită, aș putea să zic perluțele, eu l-am purtat mai mult seara dar merge foarte bine și ziua cu o maletă sau o bluză mai groasă. Eu sincer fiind foarte lung îl puneam în două straturi, sau îi făceam un fel de nod…sincer nu știu dacă vă puteți imagina.

Sincer mie una îmi place să colind magazinele în căutare de comori, mai ales atunci când sunt reduceri, asta apropo că vine black friday. Sper să mai găsesc lucruri draguțe și în special accesorii, în acest an.

Voi purtați des accesorii sau mai bine zis accesorii statement?

O zi minunată!!

17 gânduri despre „Accesorii partea a II -a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s