Haul de cumpărături

Bună ziua!

Azi, de Moș Nicolae, o să vă vorbesc despre ce mi-am luat ieri de la deschiderea unor magazine noi în Brăila. S-au deschis câteva magazine dintr-un mall, un mall cu intrare de afară(magazine individuale) și se numește Shopping Park, cel puțin așa am citit și eu pe internet.

S-a deschis CCC, Deichman, Flanco, KIK și Dm. Am văzut că urmează să se deschidă Și un magazin Sinsay și sincer abia aștept, eu mi-am luat astă vară niște produse super mișto la super prețuri din Shopping mall Galați, am văzut că se deschide un magazin Takko, noi am avut mai demult în oraș un astfel de magazin și știu că au produse drăguțe la prețuri accesibile, un magazin Sportisimo și un fel de pet shop. În fine, vom vedea…încă se lucra.

Sincer am fost mai mult pentru Dm și Kik. În Brăila este al doilea magazin Dm și al treilea magazin KIK.

Desigur o mulțime de lume, reduceri și o groază de cumpărături.

M-am ales și cu niște baloane…ce să mai am dat în mintea copiilor….acum au motanii mei ce să spargă.

Am fost prima dată în Kik, unde erau cozi gigantice…noroc că a mers repede. Eu mi-am luat o pungă cu bezele pentru pus în ciocolată caldă și un pachet de șervețele crăciunistice. Mi s-a părut că acest al treilea magazin KIK e mai slab aprovizionat sau na a cumpărat lumea masiv până am ajuns eu pe la prânz…..

Apoi am fost în Dm, de unde am achiziționat mai multe produse…plus că dacă cumpărai de minim 50 de lei primeai un gel de duș. Am luat și eu ca să mă incadrez :)) plus că a picat bine căci de undele produse chiar aveam nevoie.

rbt

Am achiziționat un săpun lichid marca Balea cu ceai verde Matcha. Pentru că îmi plac cum miros. Mai am unul momentan în baie dar l-am luat ca să nu rămân fără.

Am mai luat o spumă de curățare pentru ten normal și mixt, tot marca Balea. Îmi place la produsele lor că sunt produse vegane. Și da am luat pentru că mi se terminase gelul de curățare de la Elmiplant Detox despre care v-am vorbit aici.

E pe terminate și apa micelară așa că am luat și o apă micelară de la Gerocossen Hyaluron anti-age care e fără machiaj, era și al reducere, 15 lei plus că se menționează pe spate că e un produs netestat pe animale. Abia aștept să o încerc.

Cum mi s-a terminat și crema de noapte, am luat o cremă de la Elmiplant, Hyaluronic 3d, are 92% ingrediente naturale, și am și crema de ochi din aceiași gamă.

Și ultima achiziție o pudră de baie de la Balea cu vanilie….pură încântare. Pudră de baie nu am mai folosit, am folosit de la ei sarea de baie și tabletele efervescente.

Fiindcă am achiziționat produse de minim 50 de lei am primit cadou un gel de duș cu miere și lapte de la Balea, plus că la casă a intrat o reducere de 15% pluuus un fel de lox răzuibil, unde am câștigat o reducere la razoarele Gillette Venus pe care pot să-l folosesc până la 14.01.2020.

Plus că am savurat și degustat o cafea cât timp mi-am făcut cumpărăturile în Dm și vor mai fi evenimente la dm până sâmbătă așa că dacă sunteți din Brăila zic să profitați…și cred că nu va mai fi nici așa de aglomerat.

Am intrat și la Deichman dar m-am ales doar cu un balon 🙂 și la CCC unde am văzut destule produse care mi-au făcut cu ochiul, unele fiind la reducere.

Acum că am terminat vă urez, La mulți ani!!Sper că moșul v-a adus ce vă doreați și un weekend superb!

14 gânduri despre „Haul de cumpărături

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s