Top 3 oje

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre OJE!! Mai exact, ojele mele preferate pe anul 2019!

Am făcut un top 3 al ojelor ca să nu vă vorbesc aici despre toată colecția mea de oje. Da, după cum v-ați dat seama eu sunt adepta manichiurii normale, clasice făcută chiar de mine acasă. Nu sunt eu o mare îndemânatică sau artistă dar cu timpul cred că am ajuns să-mi perfecționez tehnica.

Și deși am avut un timp când îmi crecuseră unghiile foarte mari(cu ajutorul tratamentului de la Eveline) acum iar am unghiile mici, mai ales că am făcut curățenia de Crăciun și împodobitul….în fine… acum de sărbători vreau să mă bucur de unghii colorate iar după o să-mi reiau tratamentul.

Eu înainte eram adepta ojelor foarte închise la culoare și încă mai sunt dar anul acesta m-am axat mai mult pe culori deschise.

Și top 3 oje este format din: o ojă Rimmel, o ojă Avon și o ojă Essence.

1)Oja Rimmel: este în nuanța mermaid fin(nr 719) și este o ojă cu uscare rapidă în 60 de secunde. Are niște reflexii absolut superbe de roz cu verde, albastru ce ne duce cu gândul la vară și la coada sirenelor :). Mi se pare o ojă foarte potrivită pentru look-ul de zi cu zi și desigur nu mi se pare o ojă chiar pentru oricine ci pentru persoane mai îndrăznețe, eu mult timp m-am ferit de astfel de nuanțe.

Cel mai mult îmi place că se usucă repede…mă omoară așteptarea… .

Eu o aplic în două straturi…doar un strat nu se prea vede iar mai mult de 2 nu am încercat de teamă să nu se ciobească prea repede.

La capitolul rezistență stă destul de bine, ține 3-4 zile….acum dacă spăl vase nu prea mai ține atâta.

Eu am luat-o dintr-un magazin Kendra și am prins și o reducere…și a fost undeva pe la 7 lei.

2) Oja Avon Pro colour este în nuanța hurried lilac și este tot o ojă tot cu uscare rapidă în 60 de secunde. Eu am mai multe oje de la Avon în colecție și rezistă foarte bine și îmi plac pentru că au o gamă foarte mare de culori.

Eu una am ales-o din catalog și părea altă nuanță dar cu toate acestea îmi place mult de tot, mie mi se pare că este o nuanță de roz nude…

Rezistă destul de bine pe unghii, aproape 4-5 zile asta dacă nu facem cine știe ce curățenie..acum sincer să fim ce ojă normală rezistă dacă facem curățenie; cred că de aceea s-au inventat ojele semipermanente.

3) Oja Essence I love trends din gama The nudes iar nuanța este i’m lost in you (sau nr 03). Această ojă nu e prima dată când o am. Am avut-o în trecut luată cu o revistă iar acum tot cu o revistă am achiziționat-o, mai exact, cu revista Unica.

Această ojă este una clasică și nu se usucă foarte repede…acesta e un inconvenient pentru mine. Nuanța este una apropiată cu cea a pielii, un bej maroniu care se așează foarte bine pe unghiile mele, are un finiș lucios, și rezistă de asemenea 3-4 zile.

Mi se pare extraordibară această culoare și o tot port. Mi se pare că se potrivește și zi de zi cât și pentru un look de seară.

Sincer eu nu am văzut această ojă prin magazine(aici mă refer la magazinele fizice) dar poate mă ajută cineva și îmi spune unde aș putea să o găsesc pentru că aș recumpăra această ojă chiar dacă sunt la a 2-a sticluță.

Era să uit, toate ojele sunt date în 2 straturi…mie una așa îmi place.

Voi ce tip de manichiură preferați și mai ales ce nuanțe vă plac?

Vă plac nuanțele din acest top 3 oje ?

O zi minunată!

18 gânduri despre „Top 3 oje

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s