Accesorii de iarnă

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre câteva accesorii care sunt potrivite să le purtăm iarna. Chiar dacă ne apropiem de Crăciun, afară, vremea seamănă mai mult a primăvară sau toamnă, nicidecum a iarnă. Într-un fel îmi place că e cald dar aș prefera ca de Crăciun să fie puțină zăpadă.

Sincer mi se par unele produse must have de purtat iarna, nu numai din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere al confortului.

Căciula: Mi se pare indispensabilă mai ales că e frig afară. Și deși când eram mică uram să port căciulă și mă alegeam cu niște răceli nasoale acum am ajuns la concluzia că e și fashion și ține și de cald. Aici vă prezint o căciuliță pe care am gasit-o în Pepco și a fost numai 15 lei. Sincer mai avea câteva modele și să achiziționez o culoare mai nonconformistă(cel puțin pentru mine), acest roz pudrat. Îmi place mult la această căciulă și detaliul frontal chiar dacă pare a fi un kitsch. Nu este neapărat o căciulă foarte groază, mai am una cu blăniță pe dos, dar ține cald sau cum se spune își face treaba.

Mănuși: și acestea mi se par indispensabile ca să ne protejăm mâinile, mai ales când avem de cărat ceva să nu ne înghețe mâinile pe plase sau dacă mergem cu transportul în comun și trebuie să ne ținem de barele acelea extrem de reci sau când ninge și vrem să ne dezăpezim mașina sau avem o geantă pe care o ținem de mâner(sper că știți la ce mă refer). Acestea le-am luat dintr-un magazin, Haotic, nu știu dacă în alte orașe există așa ceva dar acest model sunt sigură că se mai găsește și în alte magazine și au fost tot 15 sau 16 lei. A da și le-am ales negre…clasic…să nu cumva să nu se asorteze :)) . E foarte drăguț acel mic detaliu pufos dar sincer nu se vede de mâneca de la haină și are și detaliu pe degetul arătător pentru a putea folosi ecranul telefonului deși nu mi se pare că își face treaba..e incomod și nu se poate, de exemplu, să se tasteze bine.

Fularul: ador eșarfele și fularele mai ales acestea supradimensionate care dau un aer chic ținutei. Am mai multe fulare și eșarfe pe care le asortez ținutelor dar acum vă prezint un fular foarte drag mie, de culoare albastră, și care are un detaliu foarte simpatic, un buzunărel. Sincer nu știu dacă este practic, poate pentru un șervețel dar este foarte simpatic. Acesta nu știu dacă îl găsiți în comerț, el a fost croșetat pentru mine de către o persoană care se ocupă special cu asta; dar până la urmă nu trebuie să fi specialist în tricotat ci doar puțină pricepere și ustensilele necesare(și tutoriale pe youtube ). Acesta e super gros și sincer iarna aceasta nu am apucat să îl port dar nu e timpul pierdut…cine știe ce ger ne lovește.

Voi ce accesorii purtați iarna?

O zi frumoasă!

2 gânduri despre „Accesorii de iarnă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s