Spumă de curățare pentru ten normal și mixt de la Balea

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre un produs de la Balea…eu nu prea am avut foarte mari tangențe cu acest brand, deși am câteva produse de la ei și am fost muțumită…am zis să încerc și mai multe produse.

rbt

Și tocmai când mi s-a terminat gelul de curățare de la Elmiplant Detox am avut drum până la Dm și am văzut spuma de curățare de la Balea pentru ten normal și mixt…aveau și varianta pentru ten sensibil. Prețul a fost destul de bun..undeva la 13 lei iar produsul are cantitatea de 150 ml.

Eu spumă de curățare a feței nu prea am folosit..știu că am avut o spumă de curățare prin liceu de la Avon și de ce să nu o încerc și pe aceasta.

Ei spun că este o spumă pentru curățare blandă cu aloe vera și complex hidratant.

Mod de folosire: dimineața și seara, se aplică o cantitate mică pe pielea umedă li se clătește cu apă călduță.

Este testat dermatologic și este un produs vegan.

Eu l-am tot folosit de când l-am achiziționat și cred că mi-am făcut o părere…acum o împărtășesc cu voi…sper să vă fie de folos.

Eu l-am folosit și dimineața și seara…sau am alternat cu gelul de curățare de la Himalaya. Această spumă de curățare este foarte blândă cu tenul…nu irită, nu ustură,nu irită în niciul fel tenul.

Eu folosesc la o utilizare o cantitate destul de mare să zic așa…adică vreo două apăsări de pompiță, eu aplic și masez puțin pentru a curăța bine…apoi clătesc cu apă călduță.

Foarte important e că nu usucă pielea dar sincer nu curăță foarte bine excesul de sebum din zona T sau poate e doar părerea mea și așa reacționează tenul meu la acest produs.

Îmi place foarte mult modul de dozare..este foarte igienic și poți ajusta foarte ușor cantitatea pe care dorești să o utilizezi.

Îmi place că spumă aceasta de curățare a feței de la Balea are un miros subtil ce nu deranjează….mă deranjează produsele de față foarte parfumate.

Îmi place că se curăță foarte ușor de pe ten față de alte produse….gen geluri de curățare a tenului.

Mie una mi-a făcut o impresie bunp acestă spumă de curățare de la Balea…și e posibil să e recumpăr pe viitor deși aș vrea să încerc cât mai multe produse.

Voi ați încercat spuma de curățare pentru ten normal și mixt de la Balea?

O zi frumoasă!

2 gânduri despre „Spumă de curățare pentru ten normal și mixt de la Balea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s