Ruj lichid mat Miss Sporty

Bună ziua!

Știu că am luat o pauză destul de lunga, care sper să fie și de bun augur…dar rămâne de văzut.

Nu știu dacă știți dar mie îmi plac mult rujurile roșii iar această pasiune mi-a fost insuflată de o fostă colegă, Sabina. Mie îmi placăceau foarte mult rujurile roz. Deci rujurile roșii și roz sunt în topul meu de favorite. Favorite sunt mai nou și rujurile lichide mate. Iar înainte de Crăciun am terminat un ruj roșu mat de la Nyx.

De Crăciun mi-am ales drept cadou un ruj lichid mat roșu pentru că, după cum am spus mai sus, cel vechi de la Nyx mi se terminase.

Mi-am luat rujul mat de la Miss sporty sau mai degrabă aș spune că l-am primit , dar cum sunt eu pretențioasă am mers personal să-l aleg; am fost într-un Dm pentru că ador aceste magazine și de curând s-a deschis unul chiar destul de aproape de mine.

Sincer eu mă hotărăsc foarte greu când trebuie să îmi iau ceva, mă uit și la oferte să văd ce ar fi mai convenabil și așa am ajuns să achiziționez rujul lichid mat de la Miss Sporty în nuanța Vivid red(mr 300).

Eu de-a lungul timpului cred că de la Miss Sporty am avut o sigură ojă…iar acum am ocazia să testez și acest ruj.

Este ambalat într-un ambalaj incolor, cred că din sticlă, iar capăcul este negru. Are un hramaj de 3,7 ml și expiră în 2 ani de la deschidere și a fost undeva în jur de 16 lei.

Acest ruj lichid de la Miss Sporty are un aplicator normal care ajută la aplicare…eu una cum am două mâini de stânga nu am avut probleme cu aplicarea.

Pe el scrie „Matte to last 24h lip cream”. Sincer rezistă foarte bine câteva ore….4-5 ore rezistă acum depinde și câtă apă bem sau mâncăm, sincer nu l-am testat 24h pentru că oricun mă demachiez seara…și acum sincer cine ar sta 24 de ore cu un ruj pe buze?

Sincer durează puțin pănâ de usucă dar nu e așa o mare problemă.

Îmi place mult că nu usucă buzele, nu se strânge și se simte foarte confortabil….zici că nici nu îl ai pe buze.

Nuanța este ideală…sincer nu l-am testat în magazin, pentru că nu aveau mostre dar l-am nimerit. Cred că niciodată nu am nimerit…așa fără să încerc ceva pe care să-l ador.

Merge foarte bine purtat și ziua. Eu ador să-l folosesc foarte mult cu o ținută all black. De exemplu și acum îl port și sunt acasă în pijamale 🙂 .

Voi ați încercat vre-un ruj lichid mat de la Miss Sporty?

Eu una îl recomand cu drag pentru că m-am îndragostit de el și mi se pare foarte potrivit pentru ziua de azi de Sfăntul Valentin, mai ales dacă ieșiți pe undeva și nu numai.

Vă pup și o zi de Sfăntul Valentin cât mai frumoasă și un weekend plăcut!

PS: sunt recunpascătoare că pot încerca acest ruj minunat.

2 gânduri despre „Ruj lichid mat Miss Sporty

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s