Cremă Balea 24h anti coșuri

Bună ziua!

După cum știți în ultimul timp tenul meu se îngrașă mai mult decât de obicei și așa au apărut și coșurile și punctele negre parcă mai mult decât până acum. La o vizită în DM am descoperit crema de la Balea24 h anticoșuri pentru ten cu impurități cu efect antibacterian și matifiant.

Cremă Balea 24 h anti coșuri

Vine ambalată într-o cutie de carton de culoare albastră….cam toate produsele anticoșuri sau pentru ten gras vin ambalate în ambalaje de culoare albastră sau verde… .

Este un tub tot colorat în albastru cu capac alb.

Are o cantitate de 50ml și crema este de culoare albă.

Cremă Balea 24 h anti coșuri

Eu o folosesc de ceva timp și am zis să împărtășesc cu voi câteva cuvinte despre această cremă de la Balea 24h anti coșuri pentru ten cu impurități cu efect antibacterian și matifiant.

Ca recomandare ea se aplică dimineața și seara, după curățare și se evită zona ochilor. Este testată dermatologic și este un produs vegan.

Ca ingrediente active conține zinc, acid salicilic, acid citric și acid ascorbic care știu că au efect antibacterian, matifiant și contra impurităților.

Părerea mea este aceea că această cremă Balea 24h anti coșuri este o cremă ce intră foarte repede în piele, eu aplic o cantitate foarte mică de cremă și acoperă foarte bine toată zona feței.

Efect eu zic că are …am folosit-o și dimineața și seara dar și doar dimineața și pot spune că are un efect matifiant deși uneori de-a lungul zilei tenul ajunge să se îngrașe…eu i-aș da nota 8…..sincer nu am mai folosit astfel de creme și de aceea.

Sincer punctele negre parcă s-au mai redus dar numărul coșurilor nu foarte….bine că nu sunt genul să fi avut o reală problemă cu coșurile….apar doar câteva și nu mi-au pus mari probleme de-a lungul timpului. Apar în continuare și cu această cremă dar na nu pot să mă plâng că aș avea o reală problemă în privința asta. Sincer eu am vrut mai mult o cremă pentru matifiere ca să nu-mi mai lucească fața și să elimine punctele negre cu care ma confrunt.

Părerea mea este aceea că această cremă merită achiziționată mai alea pentru raportul calitate-preț , a costat undeva la 8 lei și mai ales dacă nu aveți probleme foarte mari cu tenul iar rezultatele au fost mai bune atunci când am folosit-o atât dimineața cât și seara. Acum eu seara folosesc o cremă anti-riduri ca să previn nu că aș avea o problemă majoră în această zonă.

Voi ați folosit crema de la Balea 24h anti coșuri?

Eu sincer nu știu dacă o voi recumpăra dar voi ce mi-ați recomanda?

O zi frumoasă!

2 gânduri despre „Cremă Balea 24h anti coșuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s