Cremă de ochi Plant Line

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre cremă de ochi de la Plant Line 45+. Sincer am luat această cremă 45+ pentru ca doar așa am găsit pe raft la Kaufland și e mai bine sa previi decât să tratezi iar eu m-am îndrăgostit de produsele Plant line de când am folosit apa micelară și crema de noapte 35+ despre care v-am mai vorbit aici pe blog.

Cremă ochi Plant Line 45+

Această cremă de ochi de la Plant Line este o cremă cu complex fito colagen din germeni de grâu. Colagenul reprezintă 70% din proteinele pielii și asigură elasticitatea și tinerețea acesteia. O dată cu vârsta aceasta scade. Formula Plant Line conține proteine și uleiuri din germeni de grâu cunoscute pentru ca stimulează producerea colagenului și restabilesc elasticitatea pielii.

Cremă ochi Plant Line 45 +

Ea se aplica dimineața. Eu una sincer am aplicat-o doar dimineața sau și dimineața și seara.

Mai conține componente vegetale ce includ vitamine, minerale, antioxidanți și extract de Arnica cunoscută pentru efectul complex asupra tuturor tipurilor de riduri, ajuta ca pielea pleoapelor să devină mai ferma și mai elastică.

De asemenea conține și caprifoi renumit pentru efectul sau de tonifiere și ajuta la diminuarea cearcănelor și cred ca și acest aspect m-a influențat atunci când am decis sa cumpăr aceasta cremă de ochi.

Crema are o textura onctuoasă dar întra destul de repede în piele și nu lasă pelicula grasă.

Nu irita, nu creează senzație de mâncărime, nu conține parfum ceea ce e foarte important pentru o cremă de ochi. Este aprobată oftalmologic.

Cantitatea este de 20 ml și expira la 6 luni de la deschidere. Eu folosesc o cantitate infimă de produs și o folosesc de vreo 2 luni și cred ca o să-mi ajungă mult și bine.

Sper sa va fie de folos și puteți să mă întrebați lucruri despre acest produs dacă nu l-ați încercat până acum.

O zi frumoasă!

10 gânduri despre „Cremă de ochi Plant Line

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s