Lapte nutritiv Doina

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre un produs foarte cunoscut, cu tradiție la mine în casă, laptele nutritiv Doina de la Farmec.

Lapte nutritiv Doina

Despre firma Farmec cred că a auzit toată lumea. Farmec este cel mai mare producător de cosmetice din România și unul dintre cei mai importanți din Europa de sud-est. Compania a fost înființată în 1945 la Cluj-Napoca.

Lapte nutritiv Doina

Acest lapte nutritiv vitaminizant conține vitaminele A și F.

Vitamina A este cunoscută că reglementează creșterea celulelor epidermice, intervine în procesul de keratinizare.Odată absorbită se transformă în retinol și stimulează producția de colagen.

Vitamina A întreține revitalizarea pielii; restabilește echilibrul hidro-lipidic la nivelul epidermei prin favorizarea hidratării, catifelarea pielii.

Este de asemenea un regenerator și favorizant al reînnoirii celulare și determină creșterea elasticității pielii și previne formarea ridurilor.

Vitamina F asigură menținerea sănătății pielii. Vitamina F este foarte bună vitamină antirid și are proprietăți protectoare și cicatrizante.

Lapte nutritiv Doina. Părerea mea

Eu am luat cunoștință cu acest produs de foarte mică deoarece era mereu prezent pe etajeră în baie; mama este fan al acestui produs.

El este un produs multifuncțional și se folosește atât pentru față cât și pentru corp.

Pentru demachiere se recomandă aplicarea pe ten și ștergerea cu o dischetă demachiantă. Pentru mine este un pic cam gras, ideal de folosit doar iarna….iar pentru demachierea ochilor e bun dar nu pentru persoanele sensibile, pe mine mă ustură un pic ochii și evit să demachiez ochii cu acest produs.

Pentru corp se zaplică și se masează bine până intră în piele . Mie îmi place mult pentru că intră destul de repede în piele și o catifelează instant și lasă un parfum plăcut, subtil pe piele. Acest produs face concurență produselor similare mult mai scumpe, iar în perioada asta l-am folosit și pe mâini și am avut rezultate foarte bune.

El vine într-un ambalaj de plastic cu alb și capac mov într-o cantitate de 200ml. Îmi place sistemul de închidere pentru că se închide super bine….mai greu la deschidere….plus că produsul curge cam greu…aici ar mai trebui muncit .

Prețul este de asemenea bun și știu că este undeva în jur de lei.

Eu una zic că merită cumpărat ca să susținem economia locală și sigur la mine în casă o să fie recumpărat.

Voi l-ați încercat?

O zi frumoasă!

7 gânduri despre „Lapte nutritiv Doina

  1. Doamne… Mereu când vad aceasta crema imi amintesc de mama… Ea era singura persoana pe care o cunosteam de folosea aceasta crema ba chiar ii placea si gama pe roz ❤️ Pielea ei find foarte uscata aceasta crema era singura destul de grasa si buna pentru ea ❤️ Nu de mai mult de 1 luna jumate a plecat spre cer si inca am 3 creme neincepute..
    Atat de mult ii placeau ca mereu isi facea extra stoc ❤️

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s