Experiențe personalizate cu magazinul Cromatique

Bună ziua!

Astăzi scriu ca să vă prezint un magazin foarte special Cromatique. Da este un magazin din București de pe strada Occidentului nr. 42 ,sector1, care vinde în București produsele sale și nu numai…ei au și un site de pe care se poate cumpăra,  http://cromatique.ro/contact.php.

Cromatique este un magazin ce comercializează decorațiuni interioare cam tot ce ne trebuie pentru o amenajare sau o reamenajare interioară. Ei au pe lista lor de produse obiecte de decor interior, ca perne, draperii , tapiterie, galerii, tapet dar și perdele și toate pot fi făcute pe comandă adică personalizate pentru fiecare client al său ceea ce zic eu e un mare plus. Acest lucru este la un clic distanță și eu cred că e foarte eficient așa încât să nu mai pierdem timp fizic în magazin sau dacă sunteți din București puteți da o fugă până la showroom ca să testați voi înșivă calitatea materialelor și să vă bucurați de cumpărături personalizate.

4 Cromatique

În schimb dacă alegem să vizităm showroomul o să ne aștepte un spațiu vast luminos și foarte primitor….eu zic să nu mai așteptați și să mergeți să vedeți produsele și sunt sigură că veți găsi ceea ce vă lipsește acasă sau poate la început să vă faceți o idee.

7 Cromatique

În magazin o să aveți parte de asistență personalizată cu oameni perfect instruiți pentru a se plia pe cerințele dumneavoastră, pentru că, pentru Cromatique fiecare client este important.

De asemenea materialele textile comercializate de Cromatique sunt pentru cele mai exigente cerințe: sunt durabile, rezistente și din fibre naturale.

După cum am mai zis magazinul comercializează și draperii și perdele pe comandă.

Materiale fiber Guard

De asemenea magazinul promovează țesături foarte rezistente de tip fiber guard care se întrețin și se curăță foarte ușor, destinate persoanelor cu copii mici sau cu animale de companie. Și m-am gândit să vp orezint acest tip de materiale deoarece și eu sunt posesoarea a doi motani care au grijă de tapiseriile canapelelor din casă și știu cât de importantă este calitatea acestora.

În primul rănd materialele de tip fiber guard este un material tapițerie ușor de curățat și eu mai bine ca toată lumea știu ce înseamnă să trebuiască să cureți mereu după animalele de companie, mai ales părul, iar eu cum sunt o neindemânatică de performanță uneori mai vărs cafea pe canapea și aceste materiale fiber guard m-ar ajuta foarte mult….din nefericire eu am aflat destul de tarziu de ele dar vreau să împărtășesc asta cu voi ca să vă scutesc de neplăceri.

Cromatique 17

Un alte aspect important este că acest material fiber guard este un material tapiterie rezistent la murdărie…mai ales dacă aveți copii mici și aveți neșansa să pună insistent mâinile murdare pe el sau sunteți posesori de animale de companie și le dați drumul afară acest tip de material își face treaba foarte bine și este rezistent în timp.

Cromatique 15

Cel mai mult îmi place că se specifică că sunt materiale tapiterie rezistente și asta ar fi perfect pentru motanii mei care deși au produse speciale nu scapă nicio ocazie să își ascută labuțele pe colțurile canapelei și cred că știti la ce mă refer mai ales dacă aveți animăluțe.

8 Cromatique

Magazinul Cromatique

După cum am mai spus magazinul Cromatique comercializează o gamă largă de produse, pe comandă de la un click distanță sau chiar din showroom. De asemenea el are o gamă de texturi ale produselor comercializate de la catifea, in dar și materiale textile outdoor cum ar fi huse de canapea pentru terasă și materiale rezistente la apă.

Pe lângă aceste magazinul mai dispune de o gamă variată de modele a tapiseriilor de la modele geometrice la modele florale deosebite pentru toate gusturile și chiar dacă sunt colorate materialele textile sunt durabile.

În concluzie eu cred că magazinul Cromatique se adresează unui public larg cu o gamă variată de produse și materiale textile și materiale de tapițerie rezistente la murdărie, materiale ușor de curățat și în general foarte reziste chiar și pentru mediul exterior pentru cine stă la casă.

Așa că vă invit încă o dată să vizitați magazinul Cromatique din sectorul 1 , București sau să faceți un tur virtual al site-ului http://cromatique.ro/contact.php, pentru că merită.

O zi frumoasă!

11 gânduri despre „Experiențe personalizate cu magazinul Cromatique

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s