Cum mă răcoresc în această vară

Bună ziua!

Deși până în acest moment vara a fost destul de capricioasă acum vara chiar și-a intrat în drepturi și sunt anunțate zile cu temperaturi foarte mari chiar de până la 37 de grade și am zis să vă vorbesc un pic despre răcorire pe timp de caniculă sau mai exact cum am de gând să mă răcoresc vara asta.

Până acum ceva timp eu eram împotriva aerului condiționat, deoarece îmi provoca dureri de cap….de ceva timp însă am și eu instalat unul acasă iar pe vreme caniculară parcă nici nu ar face față chiar dacă apartamentul nu este unul foarte mare, deci ar mai fi nevoie de un aer condiționat și pentru camera mea. Așa că am auzit pe https://eon.ro/ că îmi pot achiziționa un aparat de aer condiționat. Zis și făcut sau nimic mai simplu.

https://eon.ro/

Am zis să intru pe https://www.eon.ro/aparate-aer-conditionat-montaj și să văd ce oferte sunt.Și bine am făcut. Aici am aflat că pot lua un aparat de aer condiționat cu avans zero, și cu o rată minimă pe lună de 113 lei ceea ce e super cool. Apoi am mai aflat și vă zic și vouă e că avansul este 0 iar un lucru excepțional. Acest aparat de aer condiționat de la E.ON este unul de ultimă generație ce are o tehnologie Inverter ce ne ajută să ne răcorim și să economisim. Alt lucru excelent la această afacere este că are inclus serviciile în pachet, cum ar fi montajul și toate reparațiile ce apar pe parcurs dar să ținem degetele încrucișate să nu fie nevoie(eu cred că acest produs este unul bun și nu e nevoie de așa ceva) plus că pata se face în rate iar aceste rate de care v-am mai spus sunt inlcuse în factură iar noi economisim continuu și ne mai rămân și bani ca să ne distrăm un pic și să ne extra răcorim.

Și că tot vă zic aici de extra răcorire să vă prezint și câteva idei de răcorire atunci când nu stau acasă la aer condiționat și mai ales că mai economisesc și bani de la factura aerului condiționat așa că vara asta am bani să mă și distrez.

Mie îmi place foarte mult să merg la plajă așa că ideea mea de a mă răcori vara asta este să mă duc la piscină cu banii economisiți și să mă bucur de apă și de un cocktail răcoritor alături. Și cred că mă incadrez și în 113 lei cam cât e factura la aer condiționat pe lună. Și aș sta să mă bălăcesc în apa răcoritoare aproape toată ziua și aș gusta și din cocktailul rece puțin câte puțin și binențeles cu gândul la aerul condiționat ce mă așteaptă acasă de la E.ON.

Altă idee de răcorire cu 113 lei ar fi să fac o sesiune de shopping pentru că iubesc moda și trebuie să-mi iau câte ceva nou și la modă în fiecare sezon, că de fashionismul costă dar pe mine mă și răcorește….îmi dă o senzație de revergorare când mă gândesc că am cele mai cool haine în garderobă . Așa că asta ar fi a doua idee de răcorire .

Ceea ce mi-ar place să mai fac cu 113 lei ar fi să merg la un fel de terasă, e un loc unde îmi place mie să merg, o terasă mai deosebită cu hamace și multă verdeață să privesc cerul și oaza de verdeață, să -mi incarc bateriile într-un cuvânt și să beau ice tea-ul preferat. Aș sta toată ziua într-un hamac la umbra unui pom și aș savura băutura preferată chiar și o zi întreagă iar la final merg acasă și continui să ma răcoresc cu aerul condiționat.

Pe voi sper că v-am convins de utilitatea și beneficiile aerului condiționat de la E.ON și sper că v-am inspirat și v-am dat idei de cum să vă răcoriți vara aceasta.

O zi superbă plină de răcoare!

8 gânduri despre „Cum mă răcoresc în această vară

  1. Super idei de racorire. Pt acasă nu am nimic, dar las tot timpul geamurile și ușile deschise să se aeriseasca si racoreasca cât de cat. În rest ies in natură în drumeții, merg prin padure, merg la lac și în parc unde lucrez am umbra bună dar și pulverizatoare de apa pt racorire pe timp de căldură maxima.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s