Produse consumate iulie 2020

Bună ziua!

Astăzi e ultima zi din luna iulie 2020 și am zis să fac un mic articol și să vă vorbesc despre produsele pe care eu le-am consumat luna aceasta și dacă mi-au plăcut sau nu și ce voi recumpăra și ce nu.

https://bigisblog.home.blog/

Luna aceasta nu am consumat foarte multe produse, am fost mai neproductivă să spun așa.

Am terminat un gel de duș de la Nivea din gama Fresh Blends cu pepene, mentă și lapte de cocos. Un gel de duș revergorant , plăcut parfumat dar nu foarte tare, lasă pielea fină și o curăță bine. Sincer l-aș recumpăra și sigur aș încerca și celelalte două produse din gama Fresh Blends. Eu vă recomand acest produs….dacă nu l-ați încercat trebuie neapărat…e un produs numai bun pe căldura de afară.

Apoi am terminat un stick deodorant de la Dove din gama Go fresh cu pară și aloe vera. Mi-a plăcut mult deși eu prefer sprayurile și acesta e la fel de eficient și chiar rezistă mai mult decăt produsele de acest gen tip spray. Sigur că l-aș recumpăra și vi-l recomand.

Am mai consumat o apă de gură de la Paradontax despre care am mai scris de multe ori pentru că mie îmi place mult, e un produs eficient mai ales dacă vă confruntați cu sângerări gingivale și nu numai. Îmi place că nu e excesiv de mentolată deși lasă o respirație fresh și sigur că vă recomand acest produs mai ales dacă nu l-ați încercat până acum.

Am mai consumat o pastă de dinți Sensodyne sensitivity&gum care îmi place mult deoarece nu e exagerat de mentolată dar curăță bine și mai ales că are grijă de dinții sensibili. Eu zic că e un produs foarte bun pe care vi-l recomand.

Am mai terminat și o cremă de față de la Balea despre care am mai scris aici pe blog. Este un produs anti coșuri și și-a făcut treaba destul de bine….aș putea spune că și-a făcut treaba bine în proporție de 80 % și mai ales că eu nu am probleme foarte mari cu acneea. Deci nu pot să spun că o recomand neapărat doar dacă nu aveți probleme foarte grave cu acneea este foarte bună și mai ales dacă vreți să preveniți mai ales că prețul e mai mult decât ok. Deci e un produs ce merită încercat pentru probleme minore.

Cam acestea au fost produsele pe care eu le-am consumat în luna iulie 2020. Voi ați folosit vre-un produs din ce am prezentat? Vreți să încercați ceva din ce am prezentat eu?

O zi bună!!

7 gânduri despre „Produse consumate iulie 2020

  1. Singurul produs pe care l-am folosit din cele mentionate de tine este apa de gură Paradontax. Gelul de dus de la Nivea are un ambalaj simpatic, ma bate gandul sa-l cumpăr.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Produse foarte, foarte bune. Le folosesc pe toate. In fine, apa de gura Paradontax am inlocuit-o in prezent cu Sensodyne pentru ca am prins o oferta foarte buna. Dar am fost extrem de multumita de ea.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s