Review Gloves in a bottle, All in One Shielding lotion

Bună ziua!

Astăzi o să vă spun câteva cuvinte despre o cremă sau mai bine zis o loțiune Gloves în a bottle, All in one Shielding lotion.

Este un produs destul de scump, eu l-am găsit pe www.emag.ro și e aproape 100 de lei un recipient de 240 ml, diferența e că produsul meu are o pompiță dozatoare. Pompița dozatoare mi se pare un plus și îmi place mult acest lucru deoarece e foarte igienic și pot să dozez foarte bine cantitatea de loțiune pe care doresc să o aplic.

https://bigisblog.home.blog/

Acest produs este un produs destinat pielii uscate, crăpate cu dermatite sau alergii la diverse substanțe de uz caznic sau chiar la latex pentru persoanele care poartă mănuși de latex mai mult timp. Eu am pielea uscată pe picioare și mâini așa că am spus că ar fi un produs numai bun pentru zonele corpului meu cu piele uscată.Și am uitat să vă spun că o folosesc fix de o lună de zile și cred eu că mi-am făcut o părere pertinentă despre acest produs.

Acesta este un produs ce rezistă la apă pătrunde în stratul superior al pielii și o hidratează și iese din piele atunci când pielea se exfoliază în mod natural. Acesta este un produs special creat pentru pielea uscată, care are eczeme sau alergii datorate anumitor substanțe pe care le folosim în uzul caznic așa cum am mai specificat, ceea ce am crezut că o să fie perfect pentru mine.

Acest produs mi s-a părut diferit de celelalte produse încercate deoarece nu conține parfum și coloranți.

Alt lucru important e că e perfect de folosit pentru mâini, corp și față. Cum ar fi un produs all in one ceea ce o mare ușurare, nu mai e nevoie să mă umplu cu diferite produse, am doar unul .Ceea ce mai e interesant la acest produs e că se recomandă să se aplice o dată la 4 ore, ceea ce mi se pare destul de dificil să aplici acest produs pe corp la 4 ore…în schimb pe mâini e bine.

Ce am observat eu într-o lună de folosire este că produsul intră destul de repede în piele dar din păcate nu oferă o hidratare de durată și întradevăr ar trebui reaplicat la câteva ore…eu pe corp folosesc loțiunea după ce fac duș și usuc bine pielea….și mi se pare dificil să folosesc produsul la 4 ore. În schimb pe mâini stă altfel treaba dar nici acolo nu mi se pare că oferă o hidratare foarte bună am întâlnit creme mai ieftine și mai eficiente ca aceasta….dar e părerea mea personală și probabil nu se potrivește cu mine acest produs.

Și ca să nu uit am folosit și pe față acest produs la un momendat după ce am spălat fața cu apă și un gel special și am simțit că mă strânge pielea și am aplicat un strat foarte mic din această loțiune și nu am simțit nicio diferență. Nu am îndrăznit să folosesc foarte mult acest produs pe față ca nu cumva să îmi apară coșuri pentru că eu am mai întâlnit acest lucru la alte produse dar în acest caz nu a fost cazul.

Eu zic că acest produs este bun pentru o piele normală nu uscată și nu prea merită atâția bani.

Deși acest produs este foarte lăudat cu mine nu prea a rezonat dar voi continua să o folosesc că na trebuie să o termin dar voi ați folosit acest produs?Și dacă da cum vi s-a părut?

O zi frumoasă!

8 gânduri despre „Review Gloves in a bottle, All in One Shielding lotion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s