Review Întoarcerea la Cafeneaua de la Capătul Lumii de John P. Strelecky

Bună ziua!

Știu că vinerea trecută am făcut o mică pauză….mi-am luat o mică vacanță dar azi revin cu un mic rezumat sau review al unei cărți citite recent pe care am devorat-o.

Intoarcerea la Cafeneaua de la Capătul lumii de John P. Strelecky este o carte care se citește foarte repede și cu asta spun că este o carte de dezvoltare personală dar frumoasă.De asemenea această carte este continuarea cărții Cafeneaua de la capătul lumii pe care eu nu am citit-o dar am inteles această carte foarte bine.

https://bigisblog.home.blog/

John este un bărbat care într-o noapte a nimerit in Cafeneaua de la capătul lumii și viata i s-a schimbat radical, după o noapte petrecuta in acest mic local. El pleacă de acolo cu alta perspectivă asupra vieții și in special el incearca să-și schimbe viața. Spre surprinderea lui peste zece ani el da dă din nou peste această cafenea.

Ceea ce are special aceasta cafenea este faptul că pe spatele meniului sunt întrebari foarte profunde care au menirea să-ți schimbe atitudinea și percepția asupra vieții.

În acest volum este vorba despre Jessica, o femeie foarte ocupată cu munca și foarte antrenată pentru supraviețuire, care a uitat sensul vieții și pentru ce venise în Hawai. Aici totul se schimbă când alege să rămână și să ia micul dejun. Ceea ce nu știați este că fiecare meniu în parte e personalizat în funcție de necesitățile clientului , pe spatele meniului fiind anumite întrebări. Întrebările Jessicăi sunt următoarele:

-De ce ești aici?

Mai mergi la locul tău de muncă?

-Ai POM?

Aici reușește alături de John și de ceilalți angajați și personaje ce apar în cafenea reușește să descopere ce pierduse în drumul vieții dar să și răspundă la întrebările de la sfârșitul meniului.

Această cafenea este una specială mai degrabă este o metaforă dar și personajele sunt speciale , bine intenționate dar și diferite și totodată extraordinare.

Aceste personaje reușesc să le schimbe un pic ziua dar și percepția asupra vieții într-o zi petrecută altfel dar reușește să schimbe un pic percepția asupra vieții și cititorilor.

Sper că v-am stârnit curiozitatea și să vreți să o cititți asta dacă nu ați citit deja această carte.

O zi bună!

6 gânduri despre „Review Întoarcerea la Cafeneaua de la Capătul Lumii de John P. Strelecky

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s