Darul stelelor de Jojo Moyes, review

Bună ziua!

Astăzi vin cu o recomandare de carte pentru voi , mai exact Darul stelelor de Jojo Moyes. Jojo Moyes este una din autoarele mele preferate și cand am vazut cartea pe raft la magazin am zis că trebuie să o citesc, așa că am cumparato. Iar Sun on sunday afirmă : „Cea mai bună autoare feminină contemporană din Marea Britanie.”.

https://bigisblog.home.blog/

Aceasta carte este o ediție necartonată și are 398 de pagini, asta în caz că interesează pe cineva.

Este o carte deosebită, mult mai frumoasă față de alte cărți citite de mine de această autoare.

Actiunea cărții se petrece la sfărșitul anilor 1930 undeva în America , mai exact în Baileyville, Kentucky. Deși eroina principala Alice Wright este din Anglia, aceasta hotărăște să se căsătoarească cu un american bogat Bennet van Cleve și așa ajunge in Baileyville. Zilele ei se scurg foarte greu fără nicio plăcere și unde mai punem că soțul său o neglijează, preferând munca in locul soției plus că acest bărbat este condus de tatăl său .

Acest lucru se întâmplă până când se înființează proiectul bibliotecilor călare care s-a desfășurat între anii 1935 și 1943 fiind un proiect unicat în acea zonă.Aici cunoaște femei puternice care vor deveni prietene dar în special o cunoalte pe Margery O’Hare care va deveni cea mai bună prietenă a ei deși e o femeie controversată ce provine dintr-o familie și mai controversată, aceasta este fiica unui infractor celebru și a unei femei nonconformiste.

Aceasta organizație încearcă să ajute locuitorii cu miracolul lecturii .

Pe lângă acest lucru femeile care lucrează la această bibliotecă descoperă licertatea și prietenia și de asemenea un mod de viață care li se potrivește. De asemenea ele se împrietenesc cu localnicii și aceștia ajung să le îndrăgească dar ce se va întâmpla când unii li se vor întoarce impotrivă?Dar nu vă spun mai multe aici ci vă las să descoperiți singuri deznodământul cărții .

Mie una mi-a plăcut foarte mult această carte și m-a impresionat iar Liane Moriarty afirmă „Cu personaje atât de reale încât par niste prieteni dragi și o poveste convingătoare, acesta este un roman frumos, special.Mi-a placut la nebunie, nu voiam să se termine!”….Cam aceasta este și părerea mea și dacă nu ați citit această carte eu vă recomand cu drag!!

Până data viitoare vă urez un weekend relaxant!

8 gânduri despre „Darul stelelor de Jojo Moyes, review

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s