Produse terminate august 2020

Bună ziua!

Astăzi suntem in 4 septembrie deja si toamna și-a intrat în drepturi iar eu vreau să vă vorbesc un pic despre ce produse am terminat in luna ce tocmai a trecut, august.

https://bigisblog.home.blog/

Am terminat un șampon de la Syoss renew 7, un șampon pentru regenerare. Am avut momente când m-am înțeles foarte bine cu acest șampon dar și momente în care mi se obișnuise scalpul și nu mai era ce trebuia, așa că nu știu dacă să vă recomand acest produs, dar dacă nu aveți un scalp cu probleme cred că e un produs bun ce merită încercat mai ales că miroase atât de bine…a bombonele.

Am terminat și un săpun lichid de la Balea cu lămâie și ghimbir pe care l-am mai folosit și pe care vi-l recomand. Miroase foarte bine și spală de asemenea foarte bine.

Am mai terminat în luna august 2020 niște bețișoare de urechi de la Izis. Au fost niște produse bune pe care vi le recomand…..eu le mai foloseam și la retușarea machiajului și mi-a plăcut că nu se scămoșau.

Am terminat și un întăritor de unghii de la Eveline Golden Shine, despre care v-am mai vorbit eu și e foarte bun , pe mine m-a ajutat sa am unghii lungi și sănătoase asa că vă recomand cu drag acest produs mai ales dacă îl folosiți ca în recomandări.

Am terminat și o pastă de dinți Sensodyne Sensitivity&gum care e foarte bună și despre care v-am tot vorbit aici așa că vă recomand acest produs cu drag.

Am terminat și un dizolvant pentru ojă de la Delia….un produs bun ce curăță fără greutate lacul sau oja de pe unghii așa că vi-l recomand.

Am terminat și un deodorant sub formă de spray de la Dove , Awakening ritual cu ceai verde matcha și sakura care miroase foarte bine și de asemenea mă protejează o zi întreaga fără probleme și miroase și super tare dar nu înecăcios așa că vă recomand cu drg acest produs.

Am mai terminat un deodorant tot de la Dove din gama Go fresh sub formă de stick cu măr și ceai verde foarte eficient de asemenea și care miroase foarte bine și vă recomand și acest produs.

Am terminat și un gel de duș de la Balea cu Aloe vera care miroase foarte bine…un pic fresh și care curăță foarte bine și vă recomand și acest produs cu drag….chiar merită încercat.

Voi ați încercat ceva din produsele consumate de mine în august 2020?Ce mi-ați recomanda în locul acestor produse?

O zi minunată!

10 gânduri despre „Produse terminate august 2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s