Un an nou școlar cu Decathlon

Bună ziua!

Mai este puțin și trebuie să înceapă un nou an școlar deși in situații mai puțin cunoscute sau puțin mai altfel față de tot ce a fost până acum, dar e bine totuși să înceapă.

Deși am terminat școala de ceva timp imi aduc aminte cu plăcere de inceperea anului școlar și mai exact de pregătile ce precedau începere anului școlar.Ca o fashionistă si nu numai cel mai mult la începerea noului an școlar cel mai mult îmi plăceau cumpărăturile și cred asta era un motiv de stres și cheltuieli suplimentare pentru părinți. Dar nu înseamnă că așa trebuie să fie mereu. Pentru că putem să prindem reduceri și promoții iar prietenii de la Decathlon.ro ne vin de asemenea în ajutor cu reduceri pentru copii acum înainte să înceapă școala. Aceștia ne vin în ajutor cu reduceri la ghiozdane , cu articole vestimentare, încălțăminte și nu numai , cam tot ce le trebuie copiilor pentru a incepe școala bine pregătiți.

Decathlon ne vine in ajutor cu mărcile proprii la un raport calitate preț imbatabil și un inceput de școală perfect.

Acum o să vă ajut cu câteva sugestii pentru copii pentru a vă fi mai ușor să vă faceți o idee de ce găsiți la www. Decathlon.ro, atât în magazinul online cât si fizic. Dar eu zic că în condițiile acestea, de pandemie mai potrivit ar fi acum să facem cumpărăturile online, așa scutim și timp nu mai stăm la coadă dar nici nu luăm contact cu alți oameni ceea ce sunt mare plusuri.

Ceea ce au nevoie copii nostrii este un ghiozdan practic si rezisten dar și drăguț, o pereche de încălțăminte practică și rezistentă dar și un trening pentru orele de sport care sunt foarte importante.

După cum spuneam și mai sus rucsacul este indispensabil pentru fiecare copil la inceperea unui nou an școlar. El trebuie să fie drăguț colorat dar și practic și confortabil. Eu știu că aveam un rucsac foarte încăpător deoarece căram foarte multe dar nu e neapărat așa pentru toată lumea. De pe decathlon am ales să vă prezint un rucsac de drumeție în natură NH 100 20L Maro Quechua care merge foarte ușor adaptat pentru școală . El are trei culori: turcoaz,roz și grena . Materialul din care e confecționat este 100% poliester . Este foarte încăpător având o capacitate de 20 litri, are 2 buzunare cu fermoar ceea ce îl face foarte practic . De asemenea are și două suporturi pentru bidonul cu apă. Greutatea acestuia este destul de mică de 470,2 g iar dimensiunile sunt de 47 X 24 X 14 cm, după cum am mai spus e foarte încăpător pentru cărți, caiete dar și gustări și tot ce mai au nevoie elevii la școală.

RUCSACURI DRUMEȚII ÎN NATURĂ 10L-30L Rucsacuri - Rucsac NH100 20 L Mov  QUECHUA - Inapoi la scoala

Aici este prețul actualizat . Eu zic că merită să intrați să vedeți.

Alt lucru necesar pe lista de cumpărături este un trening pentru orele de sport care v-am mai spus sunt foarte importante și de asemenea este foarte important să fim echipați ca atare cu un costum de trening practic, frumos, dar și confortabil care se usucă ușor atunci când transpirăm dar care lasă și pielea să respire. Așa că am găsit costumul de trening GYM’Y călduros respirant S500 educație fizică roz fete Domyos. Este un costum tare drăgălaș perfect pentru fete dar cei de la http://www.decathlon.ro au și variante pentru băieți. Costumul e confecționat din 100% poliester ceea ce absoarbe transpirația eficient, asigură o îmbrăcare ușoară de asemenea acest material protejează de frig mai ales că nu o să mai fie mult timp temperaturi ridicate ca acum.

ÎMBRĂCĂMINTE EDUCAȚIE FIZICĂ VREME RECE  FETE - Trening GYM'Y roz fete DOMYOS

Pe acesta îl găsiți AICI la oferta recentă de nerefuzat.

Ceea ce mai au nevoie copii sunt niște încălțări care să fie rezistente fie pentru orele de sport sau purtarea lor zilnică la orele de curs. Aceștia trebuie să fie confortabil și rezistenți. Eu am găsit de la Artengo încălțăminte Tenis TS100 Alb -roz copii și îi găsiți AICI. Aceștia au o talpă rezistentă și vârf întărit are 2 benzi cu arici pentru reglarea nivelului de strângere și susținere. Eu zic că sunt o alegere reușită.

ÎNCĂLȚĂMINTE TENIS JUNIORI Incaltaminte sport - Încălţăminte TS100 Copii  ARTENGO - Inapoi la scoala

Sper să vă fie de folos recomandările mele și vă urez o zi minunată și un an nou școlar cu sănătate și succese!

2 gânduri despre „Un an nou școlar cu Decathlon

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s