Ruj Essence Stay matte

Bună ziua!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un ruj mai exact rujul de la Essence stay matte.

https://bigisblog.home.blog/

Nu știu dacă știți dar eu am o pasiune pentru rujuri mai exact rujuri în nuanțe puternice. Mereu când mă machiez și nu numai îmi place să port ruj pe buze, în schimb de când cu pandemia am cam renunțat la ruj sau l-am aplicat foarte rar deoarece trebuie să port mască iar rujul se ia sau pur și simplu nu își are rostul. În schimb chiar dacă am purtat mai puțin ruj totuși mi-am mai achiziționat unul de la Essence mai exact un ruj lichid cu finisaj mat.

Rujul pe care mi l-am achiziționat este un ruj lichid cum am mai spus cu finisaj mat ce promite sa reziste 8H. Eu l-am achiziționat din magazinele Dm și am dat undeva la 20 de lei .El are un gramaj de 3ml și l-am luat în nuanța Let’s chill sau nr.07. De asemenea este valabil 18 luni de la deschidere ceea ce eu cred ca e suficient.

Îmi place foarte mult cum miroase, are aroma de prăjiturică.

Îmi place faptul că este o nuanță puternic pigmentată. Dar aș putea spune că acest ruj nu rezistă 8 H mai ales dacă în acest interval mânăm sau bem clar nu rezistă.

https://bigisblog.home.blog/

Îmi place de asemenea și aplicatorul chiar dacă este un aplicator mai mare părerea mea este că e un aplicator atipic, dar este moale și se aplică rujul foarte bine.

https://bigisblog.home.blog/

Sunt sigură că acest produs este unul bun deși mie nu îmi rezistă 8H pe buze mai ales pentru cât am dat pe el. Mie la rujul Essence stay matte 8H îmi place mult nuanța , faptul că se aplică ușor, ceea ce nu îmi place e că trebuie să aștepți ceva până să se ususce pe buze. O dată uscat pe buze nu usucă buzele și nu strânge se simte foarte lejer ca și când nu am avea ruj.

În concluzie îmi place Rujul Essence stay matte și sigur merită investiția chiar dacă nu rezista 8 h așa cum promite.

Voi ați folosit acest ruj?

O zi bună!

7 gânduri despre „Ruj Essence Stay matte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s