Șampon Nature Box cu ulei de macadamia

Bună ziua!

Sper că știți că îmi place să am părul lung și frumos deși acum nu e foarte lung încerc să îl întrețin sănătos și frumos cu diverse produse iar astăzi am decis să vă vorbesc despre șamponul folosit de mine de aproximativ două luni , mai exact șamponul de la Nature Box cu ulei de macadamia. Eu zic că mi-am făcut o părere pertinentă deoarece îl folosesc de două luni cu o frecvență de două ori pe săptămână.

https://bigisblog.home.blog/

Pe mine m-a convins acest șampon să-l achiziționez faptul că este un șampon cu 100% ulei presat la rece, are ingresiente 84 % naturale și nu are sulfați , silicon și fără coloranți artificiali și e un produs vegan iar sticla e din 25 % plastic reciclat.

El vine într-o sticlă galben prin care se vede cantitatea de produs, ceea ce e un mare plus deoarece așa vezi cât mai ai din produs. Sticla are un gramaj de 385 ml dar e suficient, eu folosesc produsul de 2 luni și cred că îmi mai ajunge cel puțin o lună. Produsul este valabil 12 luni de la deschidere.

Șamponul nature Box cu ulei de macadamia este un șampon pentru hrănirea părului și netezire.

Este un produs destul de lichid dar asta nu îl împiedică să fie un produs foarte bun care face spumă. La prima șamponare nu face foarte multă spumă dar la a doua șamponare face foarte multă spumă și nu e nevoie de foarte mult produs adică este un produs spornic.

Mie îmi place cum se așează părul după spălare deoarece îi conferă părului suficient volum dar îl și netezește ceea ce și promite să facă. Faptul că părul meu se îngrașă la rădăcină nu îmi permite să îl spăl o dată pe săptămână de aceea îl folosesc de două ori pe săptămână.

Mirosul nu este cine știe ce miroase a ceva dulce dar nu foarte tare, mai exact miroase aproape a bomboane sau mai bine zis a macadamia…deși nu știu exact cum ar trebui să miroasă….mie mi se pare că mirosul nu se pastrează în păr, cred că părul meu miroase mai mult a masca sau balsamul pe care le folosesc la spălare.

Per total mie șamponul de la Nature Box cu ulei de macadamia mi se pare un șampon bun și probabil voi recumpăra probabil altă varianta deoarece îmi place mereu să experiementez.

Voi ați folosit șampoane de la Nature Box? Ce părere aveți despre aceste șampoane?

O zi frumoasă!

8 gânduri despre „Șampon Nature Box cu ulei de macadamia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s