Review: Ruj Nyx Lingerie

Buna ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre un ruj , mai exact un ruj de la Nyx din gama Lingerie. Știți cât de mult imi plac mie rujurile si mereu îmi place să încerc ceva nou dar în ultimul timp cu masca de protecție am evitata sa mai port ruj cand ies din casa asa că pot spune ca am purtat mai mult ruj prin casă…dart rujurile acestea mate cum este și acesta de la Nyx pot spune că rezistă cu brio sub masca chiar mai multe ore.

https://bigisblog.home.blog/

Acesta e un ruj lichid cu finisaj mat intr-o nuanță nude mai exact nuanța Bedtime flirt.

https://bigisblog.home.blog/

Acest ruj a costat 39 de lei și vine într-un gramaj de 4 ml ceea ce e super suficient . De altfel are o valabilitate de 18 luni de la deschidere si mi-a plăcut super mult că atunci când l-am cumpărat a venit sigilat cu o folie de plastic.

Are un aplicator mare, generos dar se aplica foarte ușor produsul pe buze cu el. Se aplică ușor și se usucă foarte rapid dar în schimb rămâne un pic lipicios. Daca nu se mănâncă sau bea rezista bine cam 4 ore dar daca se mănâncă sau bea se duce . Sub mască rămâne fixat pe buze nu se lipește nici nu se curăță.

Eu zic că este un ruj destul de bun care își merită banii deși sincer am găsit și rujuri mai ieftine care rezistă mult mai bine. Ceea ce nu îmi place la el deloc e ca e un pic lipicios chiar și dacă se usucă….poate acesta e și motivul atunci când mănânci sau bei apa se i-a imediat mai ales atunci când mănânc ceva. Curios e că rezista foarte bine sub mască și nu se ia.

Voi ați încercat rujurile de La Nyx din gama Lingerie?

Sper să vă fie de folos ce v-am relatat eu.

O zi bună!

8 gânduri despre „Review: Ruj Nyx Lingerie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s