Cadouri pentru copii cu editura Diana

Bună ziua!

Am intrat în luna decembrie sau cum se mai spune și luna cadourilor și toți cred că am început să facem cumpărături pentru cei dragi nouă. Și este foarte greu să facem acest lucru mai ales în contextul actual când trebuie să stăm mai mult în casă de aceea acum facem cumpărături mai mult online. De aceea trebuie să ne informăm bine și să vedem ce siteuri oferă lucrurile de care avem nevoie pentru noi sau pentru cei dragi nouă. Și putem face cumpărături atât pentru Crăciun dar și pentru alte ocazii cum ar fi zilele de naștere ale copiilor sau pur și simplu fără nicio ocazie specială.

Editura Diana vine în ajutorul nostru și ne oferă o paletă largă de lucruri pentru copii speciali din viața noastră. Și astfel putem să facem cumpărături în siguranță din confortul casei noastre cu editura Diana . Așa că astăzi vreau să vă fac niște recomandări de cadouri pentru copii dumneavoastră sau pentru copii speciali din viața dumneavoastră. Plus că acum de sărbători au multe oferte speciale în targul de Crăciun pe care îl găsiți AICI.

Prima recomandare ar fi o Jucărie de pluș -Unicorn mov 23 de centimentrii potrivită pentru copii de peste 3 ani. Este o jucărie simpatică de pluș .Este o jucărie foarte simpatică care e menită să aducă zâmbete pe chipul copiilor și pentru a o integra în jocurile copilăriei. Iar aceste minunăție de unicorn o găsiți AICI.

Jucărie din pluș - Unicorn mov, 23 cm

A doua recomandare este un puzzle, mai exact un set de puzzle cu 104 piese, poster și 3 carduri de imagine -Castel . Acest frumos puzzle ilustrează un castel ca din basme și este o provocare pentru copii deoarece acest puzzle nu se încheie odată cu ansamblarea imaginii. Conține 104 piese de 5X5 cm, un poster cu imaginea de ansamblu și 3 carduri cu diferite obiecte de căutat în puzzle după terminarea ansamblării lui. Acest cadou este un cadou special care pune la încercare atenția și imaginația copiilor și mi se pare un cadou cu totul special care îi va ține ceva timp ocupați pe copii. De asemenea este indicat copiilor cu vîrstă peste 5 ani. Puzzle-ul îl găsiți AICI.

Set puzzle cu 104 piese, poster și 3 carduri de imagini - Castel

A treia recomandare din partea mea este: Carte personalizată care ne ajută să facem din copilul sau copii speciali din viața noastră un erou de poveste. Tot ce trebuie să faceți e să trimiteți numele copilului plus a doi prieteni și o poză cu acesta pentru a putea să vă personalizați cartea. Cartea persoanlizată e în format A4 și are 30 de pagini. Coperta este personalizată iar cartea o găsiți AICI.

Sper că v-au plăcut recomandările mele și să vă fie de folos!! Pe siteul celor de la Editura Diana veți găsi și mai multe idei de cadou minunate așa că nu mai așteptați și fugiți să aruncați un ochi pe ofertele lor.

O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s