Geantă damă în tendințe cu Wevelet

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre un accesoriu de nelipsit din garderoba oricărei femei și anume geanta. Deși aceasta a devenit de-a lungul timpului un accesoriu de nelipsit este și un accesoriu fashion care ne completează ținuta sau o scoate în evidență.

Cred că fiecare femeie are în garderobă mai multe tipuri de genți, genți de umăr de mână mai mari sau mai mici pentru a le putea folosi zi de zi la birou sau la servici și pentru a le ajuta să depoziteze tot ce este necesar sau genți mai mici pentru a le folosi la ieșirile în oraș sau pentru a le folosi la ocazii speciale. De asemenea mai sunt și gențile tip rucsac care sunt foarte practice și încăpătoare și perfecte pentru cine adoră stilul sport.

Eu una prefer gențile medii sunt numai bune de a lua tot ce ai nevoie și a nu te încărca foarte tare mai ales că sunt și de statură minionă iar o geantă mare m-ar face să par și mai mică.

Iar de ceva timp am descoperit site-ul celor de la Wevelvet unde găsești genți pentru toate gusturile. Dar cel mai important e să investim în genți de calitate, pe care să le păstrăm mai multe sezoane sau cel puțin eu așa prefer. De aceea am pus ochii pe o geanta foarte faina de piele ca să reziste mai ales că am cam rămas fără genți în ultimul timp și chiar căutam una iar aceasta pe care ma gasit-o mi se pare perfectă.


Este geanta Blue piele întoarsă Cloudia.

Această geantă este de calitate deoarece este din piele naturală întoarsă ceea ce de asemenea ne încântă cu textura sa ca de norișor pufos. Este o culoare albastră mai mult spre gri ceea ce mi se pare foarte în tendințe anul acesta, mai ales că se poartă foarte mult culoare gri. De asemenea textura genții este de piele matlasată și eu cred că este destul de încăpătoare deoarece dimensiunile sunt următoarele : înălțime 20cm, lățime 24 cm , și adâncime 6cm. Chiar dacă nu este foarte mare eu zic că pentru mine este suficientă momentan și de asemenea dispune de un compartiment generos și un buzunar cu fermoar care mi se pare practic pentru telefonul mobil. Ea este o genată de umăr iar bareta este ajustabilă. Culoarea merge foarte bine cu ținute nu foarte încărcate și de asemenea merge foarte bine cu negru, albastru, galben care de asemena se poarta în 2021.

Geanta o găsiți la preț actualizat AICI.

Sper să vă fie de folos recomandarea mea și să intrați pe siteul celor de la Wevelvet să vedeți câte modele faine au pentru toate gusturile.

O zi frumoasă!

2 gânduri despre „Geantă damă în tendințe cu Wevelet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s