Review: Gel de curățare Garnier Pure Active Charcoal

Bună ziua!

Știți câtă atenție acord eu rutinei de skin care sau dacă nu aflați acum așa că mereu sunt în căutare de produse bune care să ma ajute cu tenul meu mixt.

De obicei dimineața și seara curăț tenul cu apa micelară apoi îl curăț extra cu un gel de curățare așa că astăzi o să vă vorbesc despre un gel de curățare de la Garnier Pure Active charcoal care promite să curețe în profunzime ce conține cărbune și acid salicilic. Acest gel de curățare conține acid salicilic și cărbune, ingrediente special concepute pentru tenul gras sau mixt cu probleme cum ar fi punctele negre, coșurile, sau porii dilatați. După cum v-am mai spus eu am un ten mixt cu puncte negre și pe alocuri cu coșuri dar nu ceva de speriat. Și când l-am văzut pe raft în magazin am zis că trebuie să îl testez.

https://bigisblog.home.blog/

Eu l-am achiziționat din Carrefour undeva între 15 lei și 20 de lei acum mai bine de o lună și îl folosesc de două ori pe zi. Deci am avut timp să văd cum se comportă pe tenul meu mixt. El are un conținut de 200ml și expiră șa 12 luni de la deschidere ceea ce e suficient . Îmi place mult că vine într-un ambalaj cu pompiță ceea ce îl face foarte ușor de folosit.

După cum v-am mai zis îl folosesc de două ori pe zi , dimineața și seara după ce îmi demachiez tenul. Întâi umezesc bine tenul apoi aplic o pompiță și masez circular pe față. Imediat face o spumă ușoară. Are și puțin parfum dar nu foarte mult și nici deranjant nu e. Apoi clătesc bine și aplic crema de zi sau de seara. Îmi place că nu mi-a iritat tenul și nu mi-au apărut coșuri ba chiar ajută la diminuarea lor. Am mai observat că reduce punctele negre dar la porii dilatați nu văd o mare diferență….bine nici nu am cine știe ce probleme la acest capitol.

Îmi pace gelul de curățare de la Garnier deoarece curăță bine tenul fără să îl irite și face cam ce promite plus că are un preț accesibil și e și foarte spornic.

Eu recomand cu încredere dacă aveți ten mixt ca al meu dar până la urmă dacă nu este testat nu se știe cum se comportă pe piele dar eu acord un mare credit firmei Garnier.

Voi l-ați încercat?

O zi bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s