Review: Vichy Dercos Energisant

Bună ziua!

De mult timp imi doresc un păr lung și sănătos dar aveam o problema. Mereu îmi cădea în cantități foarte mari și găseam păr de al meu peste tot. Așa că undeva prin luna octombrie anul trecut am recurs la o măsură drastică de a-l tunde scurt. Zis și făcut numai că problema căderii părului nu s-a rezolvat de la sine așa că am apelat la un șampon specializat Vichy Dercos Energisant contra căderii părului.

https://bigisblog.home.blog/

Nu o să vă mint dar iau și pastile de prin luna ianuarie de când am început să folosesc și șamponul.

Acesta este al doilea tub pe care îl folosesc. Primul m-a ținut cam două luni. Iar la farmacie mi-a fost recomandată o cura cam de 3 luni cel puțin.

Un tub de șampon are cam 200 de ml și m-a ținut cam două luni iar prețul e undeva aproximativ de 58 de lei.

https://bigisblog.home.blog/

Este un șampon cu acțiune energizantă complementar tratamentului împotriva căderii părului. Este îmbogățit cu Aminexil, moleculă brevetată și vitamine ca PP,B3, B5 și B6. Acest șampon conferă vitalitate și vigoare părului și îl ajută să lupte împotriva ruperii, Acest șampon are rolul de a revitaliza părul astfel fiind mai rezistent la rupere și mai puternic.

Se aplică pe părul umed, se masează și se recomandă să se lase să acționeze 1 minut apoi clătit. Eu una îl aplic pe părul ud și îl las să acționeze mai mult, aproximativ 3 minute. De asemenea îl folosesc cam de două ori pe săptămână. La prima aplicare a șamponului nu prea face multă spumă dar la a două cu foarte puțin produs chiar face multă spumă.

Și cum îl folosesc cam de două luni și jumătate mi-am cam format o opinie.

Părul meu e mai rezistent…nu mai cade la pieptănare și nici dacă trec mâna prin el doar la baie cade și asta nu știu de ce. Bine, că până la urmă e normal să mai cadă părul dar cel mai mult mă bucură că nu mai cade în cantitățile de altă dată iar baby hair chiar am ….deci se vede o îmbunătățire considerabilă a căderii părului și a regenerării acestuia. Acum nu știu să spun dacă au vreun rol și pastilele pe care le iau dar clar e o îmbunătățire considerabilă.

Prin urmare vă recomand cu drag acest șampon energizant de la Vichy Dercos asta daca nu l-ați încercat deja.

O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s