O piele perfectă cu produsele Lysaskin Xerolys

Bună ziua!

De curând am primit spre testare , acum aproximativ 2 săptămâni, de la BuzzStore și MagnifiqueSkin două creme de corp de la Lysaskin Xerolys.

https://bigisblog.home.blog/

Prima cremă e Xerolys Lysaskin cu uree 5% pe care am daruit-o unei prietene. Aceasta cremă e indicată atât pentru corp cât și pentru față. este indicată pentru o piele uscată, pentru xeroză sau piele îmbătrânită, pentru pielea ce suferă agresiuni climatice, pentru pielea cu prurit moderat. Ea conține Uree 5%, clorură de sodiu 2%, glicerină și lactat de sodiu de asemenea mai conține unt de shea, ulei de jojoba, ulei de sâmbure de caise, ceară de albine, vaselină și ulei mineral. Și este o emulsie de tip ulei în apă ușor parfumată. Ea este o cremă perfecta pentru a reduce evaporarea apei din epiderm dar și hrănește stratul cornos al pielii prin gama larga de ingrediente.

Iar acum trec la crema Xerolys cu 10 % uree pe care am testat-o aproape două săptămâni în fiecare zi. Este indicată doar pentru corp pentru piele foarte uscată, ihtioză, dermatită iritativă, prurit senil sau/și prurit post-hemodializă și este indicată doar pentru corp.

https://bigisblog.home.blog/

Conține uree 10%, clorura de sodiu 5 %, glicerina și acid lactic. De asemenea mai conține alantoina, unt de shea, ulei de jojoba, ulei din sâmburi de caise, ceară de albine, vaselină și ulei mineral și de asemenea mai conține câteva ingrediente care ajută la refacerea filmului hidrolipidic natural al pielii: D-pantenol, sterol vegetal, acetat de tocoferol și squalan. Este o emulsie de tip ulei în apă și este ușor parfumată.

Eu am folosit-o în fiecare zi și are un miros foarte subtil, fin care nu deranjeaza și se duce repede. Acest produs :

-hidratează pe termen lung pielea. Da am simțit acest lucru, pielea este fină la atingere până a doua zi când trebuie reaplicată crema.

-calmează pielea și reduce pruritul. Într-adevăr nu am mai simțit nevoia să mă scarpin din cauza mâncărimii.

-limitează evaporarea apei din epidermă și hrănește stratul cornos.

-reface filmul hidrolipidic natural al pielii.

Eu pot spune că am folosit cam o pompiță după baie pentru brațe și picioare unde am pielea uscată și mă confruntam cu mâncărime. Această cremă a fost foarte eficientă încă de la prima aplicare….am simțit o mare diferență, pielea rămânea suplă și nu mă mai confruntam cu pruritul.

Eu zic ca produsele oferite de BuzzStore și MagnifiqueSkin sunt foarte eficiente pentru persoanele cu piele uscată și vi le recomand cu drag.

Voi le-ați încercat?

O zi bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s