Review cremă Ziaja manuka tree purifying

Bună ziua!

Astăzi o să vă vorbesc despre o cremă de față mai exact crema de la Ziaja, Manuka tree purifying mai exact o cremă de zi.

Știți că mie îmi place să am grijă de tenul meu și de aceea am adoptat o rutină de skin care de la care nu mă abat. Dar mereu îmi place să încerc ceva nou așa că mi-am luat aceasta crema pentru tenul meu mixt de la Ziaja.

Eu am cumpărat crema din magazinele DM prin luna decembrie si de atunci o folosesc zilnic, în fiecare dimineață.

Crema vine într-un tub din plastic alb cu scris verde ambalat într-o cutie de carton menită să o protejeze mai bine. Gramajul este de 50 ml și crema mea expiră în 01.2023. Mi-a plăcut la prima vedere că are și SPF 10 ceea ce e perfect. Această cremă este testată dermatologic are un ph neutru.

Producătorul susține că este o cremă hidratantă normalizatoare cu formulă light pentru îngrijire zilnică, special adaptată nevoilor tenului mixt/gras. Ca și ingrediente conține: frunze de Manuka cu acțiune antibacteriană, zinc cu rol calmant, astringent, acid oleanioic cu acțiune normalizatoare. Mai conține și alge marine și acid hialuronic dar și filtre UVA/UVB.

Eu v-am mai spus o folosesc din luna decembrie și am un ten mixt deci nu am mari probleme cu el decât niște puncte negre și câteva coșuri care apar ocazional. O aplic în fiecare dimineață după rutina de curățare a tenului dar să știți că nu am observat mari îmbunătățiri după ce o aplic.

Nu știu dacă tenul meu este problema sau nu dar puncte negre tot am chiar dacă folosesc și un gel de curățare special pentru acest lucru dar și coșuri îmi mai apar ocazional și nu am observat să treacă mai repede cu această cremă.

Deci pur și simplu este o cremă hidratantă cu SPF și nu înțeleg de ce pe tenul meu chiar nu are niciun efect.

Voi ați încercat această cremă? Și ați văzut rezultate? Eu nu o recomand deocamdată…deși mai am puțin din ea….nu cred că o voi recumpăra.

O zi frumoasă!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s