Vara asta facem sport cu Decathlon

Bună ziua!

Vara a venit si bine îmi pare deși vremea de afară nu prea dă semne de vara ci mai de graba de primăvara.

Și chiar dacă tot anul facem sport sa ne pregătim pentru vara eu zic că și vara e important să facem sport să nu întrerupem stilul de viață sănătos chiar dacă temperaturile cresc. Pentru asta ne ajută Decathlon.

Încet , încet o să se încălzească afară și o să fie vară în adevăratul sens al cuvântului și o să ne fie din ce în ce mai greu să facem sport dar eu cum sunt adepta unui stil de viață sănătos susțin să facem mișcare și în condiții mai grele. Unii poate preferă sportul la sală mai ales că acum s-a mai relaxat treaba cu pandemia sau preferă sportul în aer liber și aici cred că cel mai bine se încadrează copii care au și vacanță iar afară au ocazia să se întâlnească cu prietenii lor și mai sunt și eu care preferă să facă sport acasă . Dar cred că sunt și alții care preferă să facă sport acasă, mie una mi se pare mai comod cu programe de pe youtube să fac sport acasă, personalizate pentru pregătirea mea și condiția mea fizică plus că pot să fac la ce oră am eu liber și nu sunt condiționată de un program. De asemenea îmi place foarte mult să mă plimb în aer liber și cred că și asta se pune ca sport în aer liber.

În continuare o să vă prezint câteva idei de obiecte propuse de Decathlon pentru a putea să ne menținem în formă și pe parcursul verii.

După cum v-am zis îmi plac foarte mult plimbările lungi prin natură și cum temperaturile cresc de la o zi la alta am nevoie și de hidratare. Iar Decathlon ne propune un bidon super practic de 0,8 l din plastic tritan cu capac albastru pe care îl puteți găsi aici. De asemenea acest bidon poate transporta atât lichide fierbinți, deși nu le menține temperatura cât și reci cât și lichide la temperatura mediului ambiental. Se curăță foarte ușor atât la mașina de spălat vase cât și manual cu apă și detergent de vase. Eu zic că e un obiect indispensabil vara aceasta.

RECIPIENTE APĂ DRUMEȚII - Bidon 100 Tritan 0,8L  QUECHUA

Apoi eu vă propun dragile mele niște colanți. Eu una am mare nevoie căci nu mai am nicio pereche și eu cred că sunt ideali pentru sesiunile mele de sport acasă dar și când vreau să ies la o drumeție în natură. Și pentru asta am ales niște colanți , Colanți Salto 100 bumbac Fitness negru damă Nyamba. Talia este elastică și permite să facem mișcări complexe iar materialul este 92 % bumbac și 8 % elastan perfecți pentru vară deoarece se spală ușor atât manual cât și la mașina automată. Pe aceștia îi găsiți la super preț aici.

Colanţi 100 negru damă NYAMBA - Sporturi de vară

Apoi eu una vă propun o bustieră foarte practică de asemnenea . Eu una mai am o bustieră cu care mă împac super dar am nevoie și de una de schimb. Așa că am găsit bustiera neagră, de asemenea o găsiți și pe late culori dar eu o prefer neagră să se asorteze cu colanții. Bustiera clasică alergare Jogging negru Kalenji care are o suținere medie cu un material ce lasă pielea să respire este potrivită și pentru adolescente și vine în mărimi de la XS la XL și e potrivit pentru maxim cupa C. Materialul este de 53 % poliester, 33%poliamidă, 14 % elastan. Și o gășiți aici .

LENJERIE DE CORP ALERGARE DAMĂ - Bustieră Clasică Jogging KALENJI

Eu sper să vă fie de folos aceste recomandări ale mele dar puteți vedea mai multe pe site-ul celor de la Decathlon.

O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s