Kit de testare CeraVe

Bună ziua! Acum ceva timp am primit de la CeraVe un kit de testare pentru piele normala și grasă. Și am zis să îl consum pe tot înainte de a împărtăși cu voi experiența mea cu aceste produse.

Kitul conține un gel de curățare spumant de 20 de ml și o loțiune hidratantă de 20 ml.

Am să încep cu gelul de curățare care vine într-o cutiuță foarte simpatică mică, dar uneori greu de folosit …dar până la urmă e doar o mostră. Este un produs incolor ce conține ceramide, este hipoalergenic și non-comedogenic. Cel mai mult mi-a plăcut că nu are parfum, este incolor și curăță bine tenul. Eu întâi am umezit tenul, apoi am aplicat o cantitate mică de produs apoi am masat bine pe piele câteva secunde apoi am clătit cu apă călduță. L-am folosit mai bine de două săptămâni și am observat că lasă un ten curat, fin la atingere și cel mai important e că diminua cantitatea de sebum. Este un produs bun pe care eu îl recomand dacă aveți tenul normal spre mixt . Dacă aveți un ten acneic sau foarte gras nu știu dacă se merită încercat.

Apoi după vin și vă vorbesc despre laptele hidratant pe care l-am folosit atât pe față cât și pe corp. Are 20 de ml suficient pentru mai bine de două săptămâni. Eu l-am folosit pe ten atât dimineața cât și seara după ce am folosit gelul de curățare. Pot spune că este un produs de culoare albă, curge cam greu din mostră dar asta este. Este de consistența unui lapte sau o cremă un pic mai nedensă . Pot spune că hidratează foarte bine tenul și pielea corpului. Pe ten am fost un pic sceptică la început dar să știți că nu mi-au apărut coșuri de la acest produs așa că eu zic că merită cumpărat. Dar cum spun și producătorii nu este pentru un ten foarte gras sau cu probleme mari. Eu zic că mie mi s-a potrivit destul de bine. Important e că nu are parfum și intră destul de bine în piele. Dar pot spune că pentru corp acest produs e chiar divin și își merită banii.

Voi ați folosit produse Cerave? Vă plac produsele lor? Și ce anume ați încercat?…așa poate mai aflu și eu de produse faine din gama aceasta.

O zi bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s