Mai sigură pe tine cu noile absorbante Always Platinum

Bună ziua!

Acum câteva zile am avut ocazia prin campania Buzzstore în colaborare cu Always să testez noile absorbante de zi și noapte Always Platinum. Eu una de-a lungul timpului am mai folosit absorbante de la Always dar în ultimul timp am apelat la altă firmă concurentă deci acestea noi nu le-am folosit niciodată așa că am fost fericită că am ocazia să le testez.

Așa că le-am pus la treabă să văd ce pot face și dacă îndeplinesc caracteristicile descrise de producător.

Producătorul spune că noile absorbante Always Platinum sunt proiectate cu sistemul Zero Feel, fiind ultra confortabile și sigure:

-au aripioare moi concepute pentru a fi blânde cu pielea și pentru a evita iritarea. Eu spun că într-adevăr aripioarele sunt moi și confortabile, nu irită deloc și se lipesc foarte bine de lenjeria intimă și asigură o protecție foarte bună.

-aceste absorbante noi dispun de tehnologia 3D LeakGuard pentru a preveni scurgerile laterale. Eu pot spune că sunt cu adevărat inovatoare….nu se scurge nicio picătură asigurând un confort sporit/

-au 1 000 de micro-perne pentru un plus de confort și absorbție. Da aceste absorbante absorb foarte bine lichidul și te simți fresh pe tot parcursul zilei și nopții.

-are un design Soft & Fit pentru a se potrivi corpului . Eu zic că sunt unele din cele mai confortabile absorbante și super catifelate pentru un plus de confort.

Per total a fost o experiență plăcuta deoarece aceste absorbante de la Always Platinum pee care le-am primit pentru zi și noapte adică mărimea 2 și 3 sunt super confortabile chiar dacă au un înveliș să zic așa din plastic, nu se lipește de piele și nici nu irită pielea chiar dacă afară e foarte cald adică vreo 33 de grade la umbră și asigură o protecție ridicată asigurând o absorbție imediată și a unui flux mai mare. Cel mai mult mi-au plăcut aripioarele care se lipesc super bine iar designul lor se adaptează perfect corpului și te simți foarte confortabil. De asemenea sunt create foarte subțiri pentru a nu simți că le porți .

Ce pot să zic e că aceste absorbante m-au cucerit și de asemenea am împărțit și mostrele prietenelor mele și le-am explicat de tehnologia de care dispun aceste absorbante și ele au rămas uimite.

Așa că vă recomand cu toată încredea aceste Absorbante Always Platinum.

Sper să vă fie de folos acest articol.

O zi frumoasă !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s