Haine perfecte cu noul Perwoll renew care & caps

Bună ziua!

Hainele sunt foarte importante în societatea care trăim și chiar dacă nu se spune prima impresie contează foarte mult. De asemenea industria de fashion e una dintre cele mai poluante industrii și de aceea e important să nu cumpăram așa de mult sau să încercam variante mai sustenabile dar noul Perwoll susține să ne păstrăm hainele vechi mai mult timp pentru a încuraja moda sustenabilă prin mișcare Rethink fashion.

Detergentul Perwoll a lansat de curând o nouă varianta a sa, aceea de capsule. Iar eu prin intermediul buzzstore si Perwoll am avut ocazia sa testez varianta pentru rufe închise la culoare sau negre si varianta pentru rufe colorate.

Noul detergent Perwoll are o formula ce îngrijește țesătura, reînoiește culorile și netezește fibrele țesăturilor și pe deasupra mai și oferă un parfum plăcut hainelor .

Eu l-am pus la treabă și am observat că rufele, în cazul celor colorate, își păstrează culoarea sau la cele vechi culoarea pare ca nouă, le netezește iar rufele după spălare miros mult mai frumos.

Eu înainte mai încercasem doar Perwoll lichid pentru rufe închise la culoare sau negre și am observat că blugii negri nu mai păreau decolorați iar cei noi își păstrează mai mult timp intensitatea.

Dar cel mai mult la noile capsule Perwoll îmi place că sunt compacte, au o folie 100% solubilă în apă ceea ce am observat de la prima spălare că nu lasă reziduu pe haine. Ambalajul de asemenea este reciclabil si este făcut din 50 % plastic reciclat. Îmi place de asemenea cutia, care are un sistem de blocare și nu poate fi deschisa de copii. Cutia cum v-am zis poate fi reciclata și îmi place tare mult acest aspect.

Deci capsulele sau comportat impecabil, rufele mele sunt ca noi iar cele mai vechi haine au recăpătat viață, culorile sunt ca noi așa că nu mai e nevoie să le arunc ci le mai pot păstra un timp.

Eu sunt încîntată de aceste capsule de la Perwoll asa că vi el recomand cu toată încrederea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s