Review Șampon și balsam Elseve Total Repair 5 Extreme

Bună ziua! Astăzi o să vă vorbesc despre produse pentru îngrijirea părului. Niște produse de la Elseve; mie îmi place foarte mult acest brand, de aceea am ales să folosesc aceste produse. Ele sunt destinate părului extrem de deteriorat cu vârfuri despicate. Eu am luat aceste produse preventiv pentru că îmi usuc părul cu uscătorul de păr și îl îndrept mai nou și cu placa deoarece îl am natural ondulat și fiind tuns destul de scurt nu se așează bine.

Șamponul și balsamul de la Elseve Total Repair 5 Extreme sunt îmbogățite cu ceramide și LAK 1000, perfecte pentru a transforma părul extrem de deteriorat.

Ele promit:

-reconstituirea firului de păr de la rădăcini până la vârfuri;

-protejarea barierei naturale de protecție a părului;

-netezirea părului până la vârfuri.

Ceea ce mi-a plăcut la acest șampon și balsam de la Elseve este că brandul este mai nou sustenabiul și sticlele sunt 100% din plastic reciclat și este 100% reciclabil ceea ce au un mare plus de la mine.

Șamponul l-am ales în varianta de 250 ml și am dat pe el în jur de 10 lei. Mie mi-a ajuns cam 2 luni și jumătate. Șamponul este alb sidefat și face multă spumă încă de la prima aplicare. Face de asemenea o spumă densă și catifelată și miroase extrem de bine. Mirosul în păr persistă. Mi-a plăcut la acest șampon că miroase extrem de bine și spală părul bine și eficient . Ceea ce nu mă încântă este că nu face foarte mult volum. Dar per total este un șampon bun pe care îl recomand.

Balsamul este în gramaj de 200 ml. A costat undeva în jur de 15 lei. Și este un balsam destul de gros. Este de culoare albă și îl aplicam de pe lungime insistând pe vârfuri. Descurcă foarte bine părul și mi l-a protejat eficient deși folosesc căldura pentru a îl usca și coafa. Pot spune că nu am deloc vârfuri despicate.

Per total sunt niște produse calitative și accesibile ca preț, așa că eu le recomand.

Voi ați încercat aceste produse?

O zi bună!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s