Noile strips nepicanți de la KFC

Bună ziua ! De curând am avut ocazia, cu ajutorul prietenilor de la KFC și Buzzstore să testez noile strips nepicanți de la KFC. Zis si făcut . După ce am primit voucherul pe mail am zis să merg în restaurant alături de prietenul meu pentru a ne bucura de aceste noutăți.

Am luat 8 strips nepicanți cu un sos o porție medie de cartofi prăjiți și un suc. Am avut și o experiență destul de neplăcută să îi zic pentru că aveam nevoie de green pass pentru a sta în restaurant și să mâncăm deci simpla hârtie care mi s-a înmânat când am făcut vaccinul nu era suficientă, așa că am mâncat în altă parte.

Eu de obicei mănânc mâncare picantă dar de data asta a fost ceva nou, am mâncat nepicant și totuși mi-a plăcut. Au gustul KFC numai că nepicanți . Pentru mine au fost destul de multe 8 bucați de strips așa că am mâncat din aceștia la două mese dar chiar mă bucur că am avut ocazia să testez aceste produse noi. Ca de obicei am ales ca sos cel de usturoi iar sucul a fost Coca cola.

rbt


Prietenul meu s-a bucurat și el de noutăți deoarece el nu mănâncă picant și chiar a rămas plăcut surprins de aceste noutăți.

Cred că o să mai cumpăr acești strips nepicanți mai ales k mi-au plăcut foarte mult. Per total dacă nu era cu green passul a fost o experiență plăcută cu mâncare bună ca de obicei pe care sigur o să-i recumpăr chiar dacă sunt nepicanți…cu sosul acela de usturoi merge de minune, iar sucul a completat experiența plăcută pe care am avut-o cu aceste noi produse.

Voi ați incercat strips nepicanți? Dacă nu ați consumat deja aceste produse eu vi le recomand cu căldură mai ales că sunt și la pachet de două strips cinci sau opt strips. Deci aveți de unde alege mai ales dacă vreți doar să încercați sau nu puteți mânca așa de mult.

O zi plăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s