Review Apă micelară Elmiplant pentru ten uscat/sensibil

Bună ziua ! Știți cât de importantă este pentru noi toți un ten frumos, curat fără imperfecțiuni. De aceea trebuie să îi acordam o atenție deosebită și să îl demachiem în fiecare seara, chiar și dimineața. Iar astăzi am ales să vă vorbesc despre o apă micelară, apa micelară Elmiplant pentru ten uscat/sensibil.

Eu am un ten mixt dar am ales aceasta apă micelară pentru că era in format travel size și aveam nevoie de un astfel de produs în călătoriile mele. Pot spune că vine într-un gramaj de 100 de ml și e foarte ușor de cărat în bagaj. Ea vine de asemenea și în formate full size și o găsiți în magazinele Dm sau Carrefour și chiar on-line. Eu am dat pe ea 11,50 lei dar sigur mai prindeți și promoții.

Mi-a atras atenția că vine cu o formula cu 96 % ingrediente de origine naturală. Ea este destinată atât pentru față cât și pentru ochi și buze. De asemenea în compoziție conține prebiotice și șofran 100% natural din surse sustenabile.

De asemenea îmi place la acest produs că e testat oftalmologic și este dezvoltata pentru a minimiza riscul aparițiilor alergice și de asemenea este fără alcool.

Un mare minus e că are parfum în compoziție și se simte destul de tare. Deși am ten sensibil pe mine acest lucru nu mi-a provocat niciun fel de rău cum ar fi iritație sau uscăciune a pielii, nici mâncărime…deci chiar nimic.

Eu aplic pe o discheta puțin produs și încep prin a șterge prin mișcări circulare întâi ochii și buzele apoi restul tenului. Vă zic că e foarte eficientă această apă micelară și îndepărtează foarte bine mascara sau rimelul cât și rujul rezistent la transfer. Eu am observat că nici nu lasă o peliculă lipicioasă dar eu oricum după ce folosesc apă micelară, indiferent de brandul ei folosesc și un gel de curățare, și așa vă îndemn și pe voi să procedați.

Mie per total mi-a plăcut această apă micelară și sigur o voi recumpăra. Voi ați folosit-o?

Sper sa vă fie de folos.

O zi bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s